Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Blue Home C-pip Startkit

31455000 - GROHE Blue Home C-pip Startkit
  • Krom
  • SuperSteel
Produktnummer 31455000
EAN 4005176323027
RSK Nummer 8310491
14 028,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Blue Home Duo – njut av läckert filtrerat, kylt och kolsyrat vatten från en klassisk GROHE-köksblandare

Varför köpa dyrt och tungt vatten på flaska när du kan ha ett eget förråd av filtrerat bordsvatten på flaska med GROHE Blue Home Duo? Förutom alla de vanliga fördelarna med en klassisk GROHE-köksblandare, låter det här systemet dig njuta av den läckra smaken av direkt tillgängligt vatten av renaste kvalitet med eller utan kolsyra genom att ha ett eget filtersystem hemma. GROHE Blue Home Duo-startpaketet har allt du behöver för att njuta av filtrerat, kylt eller kolsyrat vatten – du kan till och med välja mellan ett kolsyrat eller lätt kolsyrat alternativ. Kitet kombinerar en GROHE Blue-ettgreppsblandare och en hemkylenhet med låg energiförbrukning som innehåller filter och CO2-flaska för karbonisering.
Kylenheten passar i alla skåp som är mer än 30 cm breda – vilket gör att den passar perfekt i alla kök – och både filtret och 425 gr CO2-flaskan går enkelt att ta bort och byta ut. Den tidlösa C-formade pipen och det slanka kranhuset döljer de separata inre vattenvägarna för filtrerat och icke-filtrerat vatten. Greppet ger vanligt rinnande vatten, och för att aktivera filtret, kylningen eller karboniseringen trycker du bara på den belysta LED-knappen. Det är lika enkelt som att använda din smartphone, och LED-displayen talar till och med om när det är dags att byta kassett. Den här monoblockblandaren för köket är designad med GROHEs karaktäristiska eleganta linjer som passar perfekt i alla kök. Dessutom är den försedd med en glänsande kromad Starlight-ytbehandling och hållbar intern SilkMove-mekanism för smidig hantering.
Eftersom det inte behövs någon extern rördragning och allt i paketet är färdigt att använda tar installationen bara 30 minuter.
GROHE Blue Home Duo – en ny nivå av smidighet i köket!

Vid köp av extra kolsyrepatroner som inte är av märket GROHE rekommenderas AGA Linde-patroner, med markering i röd tejp, för rätt typ av anslutning.

Videos

Produktegenskaper

GROHE Blue – rent kalkfritt vatten med frisk smak

GROHE Blue förvandlar vanligt kranvatten till rent, mjukt bordsvatten som är säkert att dricka. Dessutom får det en underbar smak som optimeras genom den smarta filtertekniken. GROHE Blue-vatten smakar inte bara bra på egen hand– du kommer också att märka att det ger te och kaffe en rikare och mer förfinad smak. När kalket har filtrerats bort från vattnet är det idealiskt att använda i hushållsapparater, till exempel vattenkokare, äggkokare, kaffemaskiner och strykjärn.

GROHE Blue-filtret avlägsnar tryggt oönskade ämnen som kan orsaka lukt eller påverka vattnets smak

Med 5-fasfiltertekniken renar GROHE Blue kranvattnet och ger det en frisk och förfinad smak. När vattnet passerar genom filtret avlägsnas oönskade ämnen som kan orsaka lukt eller påverka smaken, till exempel klor. Det fina partikelfiltret fångar upp även de minsta partiklar och lämnar inget efter sig utom rent vatten med god frisk smak. Dessutom avlägsnar filtret tungmetaller och minskar i hög grad kalkinnehållet i vattnet. Att byta vattenfiler går snabbt och enkelt, och säkerställer att du fortsätter att få friskt, kalkfritt vatten direkt från kranen.

GROHE Blue Home Duo levererar filtrerat vatten och standardkranvatten

Två för en! Om du ersätter din vanliga kran med GROHE Blue Duo kan du direkt välja mellan vanligt kranvatten eller filtrerat vatten med oslagbar kvalitet och smak. Dessutom har den en praktisk hög pip som passar perfekt för att fylla höga karaffer med läckert bordsvatten. För att garantera fullständig renhet säkerställer separata inre vattenvägar att det vanliga kranvattnet och det filtrerade vattnet aldrig kommer i kontakt med varandra.

GROHE Blue Home kylenhet – det kompakta sättet att kyla, kolsyra och filtrera kranvatten

Det är dags att kyla, filtrera och kolsyra kranvattnet med den slanka GROHE Blue Home-kylenheten, som passar även i de minsta skåp under diskbänken. Avsaknaden av extern rördragning gör den extra enkel att montera, eftersom det inte krävs några nya anslutningar. En digital display som visar hur mycket filterkapacitet som finns kvar gör det enkel att ändra filterinställningarna – och både filter och CO2 går att byta på nolltid. Med låg energiförbrukning och en kapacitet på 5 liter per timme gör den här innovativa blandaren att du aldrig behöver vänta på perfekt dricksvatten igen. Mått: b20 x d50 x h44cm.

LED-tryckknapp för enkelt vattenval

Med GROHE Blue Home kan du nu välja kranvatten lika enkelt som du använder din smartphone. Välj filtrerat vatten genom att helt enkelt trycka på den innovativa LED-knappen. Tryck sedan på ikonen för vatten utan kolsyra (LED-displayen lyser blå) eller för kolsyrat vatten (LED-displayen lyser grönt). Om du vill ha lätt kolsyrat vatten trycker du först på den ena ikonen och sedan på den andra. LED-displayen visar också när filtret och CO2-flaskan behöver bytas ut.

Inga rör krävs så du får filtrerat vatten på nolltid

Varför vänta på att njuta av läckert rent dricksvatten i hemmet när du kan installera ett eget GROHE Blue Home-system på en halvtimme? Monteringen kräver bara några enkla steg och alla komponenter du behöver medföljer i satsen.

Hög pip för enkel påfyllning av stora kastruller

Enkel rengöring av stora kastruller: med den här höga pipen klarar din GROHE-blandare alla utmaningar i köket. GROHE:s produkter är perfekt anpassade efter dina behov och alla krav i hemmet – för din totala komfort.

150° svängområde: mjuk rörelse utan kollisioner

Mycket funktionell för alla dagliga sysslor: pipen kan svängas mjukt i 150° radie, vilket ger dig full kontroll över användningen och förhindrar att pipen kolliderar med intilliggande skåp och väggar.

GROHE SilkMove®-insatsteknik för mjuk användning

Den här premiumblandaren är försedd med teknik som gör att du hela tiden kan styra vattenmängd och temperatur. Detta ger smidig manövrering av greppet även efter flera års användning.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

Mjuk svängning

Med sin flexibla, svängbara pip ger den här blandaren maximal komfort med minimal ansträngning. Det här är särskilt praktiskt när du växlar mellan två diskhoar.

Produktsortiment

Kökskranar med kolsyrat & filtrerat vatten

31454DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
16 188,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
L-pip Startkit Trådlöst uppkopplad
31454000
Krom
Lägg till i anteckningar
14 163,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
L-pip Startkit Trådlöst uppkopplad
31455000
Krom
Lägg till i anteckningar
14 028,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
C-pip Startkit
31455DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
16 188,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
C-pip Startkit
31456DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
16 188,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
U-pip Startkit
31456000
Krom
Lägg till i anteckningar
14 028,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
U-pip Startkit

Pelarkranar

31498DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
16 619,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Mono Startkit
31498000
Krom
Lägg till i anteckningar
13 489,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Mono Startkit
GROHE Blue Home

GROHE Blue Home

Unbottled Water

Visa kollektion