Köksblandare funktioner

Uppfyller dina önskningar och önskemål, GROHE Vattensystem och köksblandare inkluderar användarcentrerade funktioner och slående detaljer som gör all skillnad- Mer val, mer komfort och mer flexibilitet: vilket är varför våra produkter är ett nöje att använda.

SMARTCONTROL

SMARTCONTROL Köksblandare lägger fullständig kontroll vid dina fingertoppar.

Istället för en spak, öppnar och stänger du vattenflödet genom att trycka på en knapp på pipen - perfekt för de stunderna när du har dina händer fulla eftersom den kan styras genom din armbåge eller handled. För att kontrollera vattenflödet vrider du enbart på knappen, och kan ändra från ett eko-flöde till en kraftful jetspray.

För att justera vattentemperaturen, vrid på knappen som sitter på mitten av blandaren försiktigt till vänster eller höger. Den utdragbara pipen ger dig stor flexibilitet, och med denna funktion tillgänglig i tre olika designs och 11 snygga ytfinishar. Den perfekta modellen för just ditt kök är vid dina fingertoppar.

EASYTOUCH

Kök är praktiska platser, där multi-tasking är ett måste. Varför inte underlätta för dig själv med en GROHE Touch Köksblandare? Vi har utvecklat ett urval av två innovativa lösningar som låter dig styra vattenflöder utan att använda händerna, vilket gör ditt kök mer hygieniskt, bekvämt och lättare att använda. Du kan aktivera köksblandaren med en enkel beröring med handleden eller armbågen, vilket lämnar dina händer fria och håller din blandare gnistrande ren. Ändra hur du styr ditt kök med bara ett enda tryck.

Köket är hjärtat i ditt liv hemma - och låt oss inse det, ibland är livet lite rörigt. Med GROHEs innovativa EasyTouch-blandare kommer klibbiga fingrar inte längre att hindra dig i köket. Genom dold GROHE-teknologi kan starta och stoppa vattenflödet genom ett tryck med handleden, armen eller baksidan av handen, var som helst på pipen. Inge mer feta fingeravtryck eller kamp för att öppna spaken med armbågen.

FOOTCONTROL

För kök där tid är av essense och bekvämlighet är ett måste, varför inte gå hands-free?

GROHE´s nya köksblandare med FootControl kan slås av och på med foten genom ett lätt tryck på basenheten, vilket lämnar dina händer fria och din blandare fläckfri. Tre av våra mest populära blandare kommer med denna innovativa FootControl-teknologi, eller varför inte anpassa funktionen på någon av våra köksblandare med utdragbar pip? Säg adjö till bakterier, röra och krångel, använd helt enkelt fötterna!

MAGNETISK DOCKNING

Tack vare den kraftfulla integrerade magneten hamnar den utdragbara pipen lätt och mjukt på plats igen efter varje användning.

Typ av pip

Kraftfulla sprays

Vårt utbud av valmöjlighet mellan olika pipar låter dig kombinera komfort och bekvämlighet med en bred flexibilitet i design. Våra pipar kommer i en variation av höjd, från en kompakt låg pip för mindre utrymmen till höga pipar perfekta för att fylla kastruller, och även valet mellan U-, C- eller L-pip för att perfekt passa din stil. Behöver du mer flexibilitet? Våra pipar som är vrid- och utdragbara erbjuder extra nåbarhet, kraft och prestanda för köket.

PROFESSIONELL SPRAY

Har en 360° fjäderarm och enkel övergång mellan spray och strålsamlare.

TRIPPEL SPRAY

Tre olika sprayalternativ-tre gånger flexibiliteten. Ta itu med allt från prepp i köket till rengöring med lätthet och kraft, tack vare den användbara, flexibla Triple spray funktionen. Laminarsprayen är designad för att inte stänka. Duschsprayen tillför luft för en stark stråle idealisk för rengöring av frukt och grönsaker. Den innovativa GROHE Blade Spray är en kondenserad stråle, perfekt för att ta sig genom smuts och sot, men med upp till 70% mindre vatten. Växla mellan varje spray med en knapp på sprayhuvudet-eller Använd den smarta pausfunktionen för att stoppa vattenflödet för ett ögonblick. Designad kring kraven på upptagen kök, GROHE Triple spray har varje kökssyssla täckt.

PULL-OUT DUAL SPRAY

Utökar svängradien på blandaren och gör det möjligt att byta mellan stråle och spray.

PULL-OUT MOUSSEUR

Utökar svängradien på blandaren.

YTFINISH

PVD COLORS

GROHE PVD
OÖVERTRÄFFAT, HÅRT OCH REPTÅLIGT
VÅR HIGH-END PVD TEKNOLOGI LÅTER VÅRA NYA FÄRGER KOMMA TILL LIV

Speciellt i världen av kökslösningar där ytorna bör hålla under en lång tid, särkiljs bra produkter från utmärkta genom reptålig och motståndskraftig ytfinish. GROHE´s strävan att producera enbart de bästa, är anledningen till den speciella teknologib som garanterar inte bara de mest lysande färger, utan en hållbar beläggning av högsta kvalitet som erbjuder konsumenterna långvarig vattennjutning. För våra blandare innebär detta PVD som är 10 x mer reptålig än krom och har en 3 x hårdare yta. När det kommer till diskhoar, PVD är det sista lagret på det rostfria stålet som ger dig maximal hållbarhet. Bredvid motståndet av materialet, ytfinishen kommer med briljansen de förtjänar allt från mörk borstad Hard Graphite till ljusa Polished Cool Sunrise ger dig full valfrihet-den perfekta egenskapen för ditt kök.