<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Bau

BAU

Häpnadsväckande enkelhet definierar GROHE Bau-kollektionen. Blandarna i denna serie kombinerar enkelhet och modern livsstil, med en cylindrisk pip som skapar en visuell lätthet, perfekt för köket i dag. Finns i hög, medium och låg-pip versioner, kranarna är alla utformade för användarkomfort, oavsett om du behöver extra manöverutrymme, eller letar efter en kompakt lösning. Varje kran har en smidig sväng-mekanism för ytterligare flexibilitet, och Easy Exchange mousseur funktionen gör utbyte av mousseur på låga och medelstora pipar när det behövs utan ansträngning. Tack vare GROHE Zero, är vattnet från kranen garanterat att vara 100% bly och nickel-fri. GROHE's QuickFix plus systemet säkerställer montering är upp till 65% snabbare än på jämförbara kranar, tack vare den förmonterade kranen och verktygsfria installationsteknik. Med Clean-fodrade snygga utseende, en design uppbyggd kring användarbekvämlighet, och ett brett utbud av tilltalande och ergonomiska handtag mönster, är GROHE Bau en perfekt passform för klassiska, moderna eller kosmopolitiska kökssystem.

GROHE QUICKFIX PLUS
Verktygsfri installation och en förmonterad blandare gör montering upp till 65% snabbare installation än på jämförbara produkter. GROHE QuickFix plus fixeringssystem gör monteringen enkel och bekymmersfri.

GROHE ZERO
GROHE inre-vatten-guide-teknik säkerställer att vatten har ingen kontakt med bly eller nickel i kranen, vilket garanterar rent dricksvatten som är 100% bly och nickel-fritt.

EASY EXCHANGE MOUSSEUR
Ändra strålen på blandaren utan verktyg tack vare den smarta växlings-mekaniken

Ditt kök

Prisvinnande design med innovativ funktionalitet

HITTA DITT SHOWROOM

Produktsortiment