GROHE Zero

Ren teknik. Renaste nöje

Som ett globalt varumärke dedikerar vi oss outtröttligt för att utnyttja vår kunskap, teknologiska expertis och tysk finmekanik för att ta vara på världens begränsade resurser på bästa sätt. Framtagningen av GROHE Zero medgör ett banbrytande tillvägagångssätt för tillverkningen av kranar.

GROHE Zero

Blyfria och korrisionsbeständiga kranar tack vare den unika legeringen GROHE har framtagit.

Efter massiv efterforskning har vi drastiskt reducerat blyinnehållet i mässingen till minimala nivåer. Bly har blivit ersatt av ofarliga metaller som koppar, vilket säkerställer att potentiella blyansamlingar i dricksvattnet är på absolut minimal nivå. GROHEs stora erfarenhet och expertis i produktionsprocessen samt outtröttliga sökande efter nya tekniska möjligheter har resulterat i att vi sätter nya standarder för dricksvatten med GROHE Zero.

Vad som nog är ännu viktigare är att den nya GROHE Zero legeringen säkerställer oöverträffad livslängd. Dess komposition har bevisat sig vara fem gånger mer resistent mot korrision. Med en GROHE Zero kran kan du vara säker att du alltid kan njuta av den rena glädjen av vatten - dag efter dag, i en hel livstid.

Rekommenderade produktsortiment

Eurostyle