Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Zero

GROHE Zero

Blyfria och korrisionsbeständiga kranar tack vare den unika legeringen GROHE har framtagit.

Som ett globalt varumärke dedikerar vi oss outtröttligt för att utnyttja vår kunskap, teknologiska expertis och tysk finmekanik för att ta vara på världens begränsade resurser på bästa sätt. Framtagningen av GROHE Zero för ett banbrytande tillvägagångssätt till tillverkningen av kranar.

GROHE Zero

Blyfria och korrisionsbeständiga kranar tack vare den unika legeringen GROHE har framtagit.

Efter massiv efterforskning har vi reducerat blyinnehållet i mässing oerhört till minimala nivåer. Bly har blivit ersatt av ofarliga metaller som koppar, vilket säkerställer att potentiella blyansamlingar i dricksvattnet är på den absolut minimala nivån. GROHEs stora erfarenhet och expertis i produktionsprocessen samt outtröttliga sökande efter nya tekniska möjligheter som dina egna värmepannor erbjuder, har resulterat i att vi sätter nya standarder för dricksvatten med GROHE Zero.

Vad som nog är ännu viktigare är att den nya GROHE Zero legeringen säkerställer oöverträffad livslängd. Dess komposition har bevisat sig vara fem gånger mer resistent mot korrision. Med en GROHE Zero kran kan du vara säker att du njuta av den klara glädjen av vatten i alla avseenden - dag efter dag för en hel livstid.