Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Zero

GROHE Zero

Du kan njuta av blyfria och korrisionsbeständiga kranar tack vare den unika legeringen GROHE har framtagit.

Vi dedikerar oss outtröttligt för att utnyttja vår kunskap, teknologiska expertis och tyska finmekanik för att ta vara på världens begränsade resurser på bästa sätt. Framtagningen av GROHE Zero är ett banbrytande tillvägagångssätt för tillverkningen av kranar.

GROHE Zero

Nya standarder för dricksvatten

Efter massiv efterforskning har vi drastiskt reducerat blyinnehållet i mässingen till minimala nivåer. Bly har blivit ersatt av ofarliga metaller som koppar, vilket säkerställer att potentiella blyansamlingar i dricksvattnet är på absolut minimal nivå. GROHEs stora erfarenhet och expertis i produktionsprocessen samt outtröttliga sökande efter nya tekniska möjligheter har resulterat i att vi sätter nya standarder för dricksvatten med GROHE Zero.

Vad som nog är ännu viktigare är att den nya GROHE Zero legeringen säkerställer oöverträffad livslängd. Dess komposition har bevisat sig vara fem gånger mer resistent mot korrision. Med en GROHE Zero kran kan du vara säker att du alltid kan njuta av den rena glädjen av vatten - dag efter dag, i en hel livstid.