Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Euphoria Cube Stick Vägghållarset 1 stråle

27703000 - Euphoria Cube Stick Vägghållarset 1 stråle
  • Krom
Produktnummer 27703000
EAN 4005176907142
1,125.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Euphoria Cube Stick badset – användarvänligt duschset för badkaret

Euphoria Cube Stick-duschsetet har ett minimalistiskt utseende som betonas av duschhuvudets enda strålmönster. Men utseendet kan bedra, eftersom mindre visar sig vara mer när det gäller det här setet. Setet innehåller handdusch, väggfäste och duschslang. Handduschen har en mångsidig stråle som ger härliga duschar, men också gör det enkelt att rengöra badkaret. Slangen på 1 250 mm underlättar också. Duschhuvudet är också försett med GROHE EcoJoy-tekniken, som ger en perfekt duschstråle samtidigt som du sparar vatten. Bra för både miljön och för din plånbok. Inner WaterGuide är en teknik som gör att duschen håller längre. TwistFree-funktionen är också mycket användbar. Den här funktionen förhindrar att slangen roterar, vilket gör att den aldrig trasslar sig. Det är mycket praktiskt!

Produktegenskaper

GROHE EcoJoy® – bra för både miljön och för din plånbok

GROHE EcoJoy® ger dig all komfort du förväntar dig av en GROHE-dusch, samtidigt som du minskar din vattenförbrukning med upp till 40 %. Den här vattenbesparande tekniken har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan hjälper dig också att sänka elräkningarna.

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

TwistFree – hindrar duschslangen från att tvinnas

TwistFree-duschslangar är inspirerade av vardagsupplevelser: har du någonsin krånglat med en tvinnad duschslang? TwistFree håller duschslangen flexibel och i form, så att du slipper trassel.

Powerful spray pattern for a revitalizing shower: the GROHE Normal spray

Our Normal spray is a powerful spray pattern that is perfect for a revitalizing and refreshing shower. Enjoy the trusted GROHE quality every day.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Måttritningar

Reservdelar

Pos.-nr. Produktbeskrivning Order-nr.
* Optional accessories
1 sil 2 stk 0700200M
Broschyr