Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Euphoria 110 Mono Handdusch 1 strålmönster

2726500E - Euphoria 110 Mono Handdusch 1 strålmönster
  • Krom
Produktnummer 2726500E
EAN 4005176885693
RSK Nummer 8182006
416.25 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Euphoria 110 Mono handdusch – den perfekta strålen för obegränsad duschglädje

Euphoria 110 Mono-handduschen passar perfekt i badrummet. Den slitstarka GROHE StarLight-ytbehandlingen skiljer duschen från mängden, liksom dess prestanda. Duschhuvudet är försett med den berömda GROHE Rain Jet, som ger effekten av ett varmt regn mot huden. Och strålen känns alltid perfekt tack vare GROHE DreamSpray, som ger ett optimalt strålmönster, samt GROHE EcoJoy-tekniken, som hjälper dig att spara upp till 50 % på vattenförbrukningen utan att kompromissa med komforten. Duschhuvudet innehåller Inner WaterGuide som ger produkten ökad livslängd, samtidigt som duschhuvudet aldrig blir varmare än den temperatur du har valt. SpeedClean-antikalksystemet gör handduschen enkel att sköta. Till och med priset är perfekt.

Produktegenskaper

GROHE EcoJoy® – bra för både miljön och för din plånbok

GROHE EcoJoy® ger dig all komfort du förväntar dig av en GROHE-dusch, samtidigt som du minskar din vattenförbrukning med upp till 40 %. Den här vattenbesparande tekniken har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan hjälper dig också att sänka elräkningarna.

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

Rain Spray – som sommarregn mot din hud

Njut av den avslappnande Rain Spray-känslan mot din hud. Det här mjuka och delikata strålmönstret som påminner om ett varmt sommarregn kommer att lugna din kropp och själ och skölja bort spänningar och stress.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd
Broschyr