Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Euphoria 110 Mono Handdusch 1 strålmönster

27265000 - Euphoria 110 Mono Handdusch 1 strålmönster
  • Krom
Produktnummer 27265000
EAN 4005176856983
RSK Nummer 8181962
432.50 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Euphoria 110 handdusch – grunden för en härlig duschupplevelse

Euphoria 110 Mono-handduschen är gjord för dina behov. Men låt inte namnet lura dig. Den här duschen är försedd med den senaste tekniken från GROHE och uppfyller alla viktiga duschkrav. Duschhuvudet är försett med Rain Spray, som känns som ett sommarregn, och GROHE DreamSpray, som fördelar vattnet optimalt mellan alla munstycken för att ge bästa möjliga duschupplevelse. Dessutom krävs minimalt med underhåll. Den kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen rengörs med en mjuk trasa, och tack vare SpeedClean-antikalksystemet kan du ta bort kalk från munstyckena med fingret. Inner WaterGuide ökar ytbehandlingens livslängd genom att alltid hålla duschhuvudet så svalt att du kan hålla det i handen.

Produktegenskaper

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

Rain Spray – som sommarregn mot din hud

Njut av den avslappnande Rain Spray-känslan mot din hud. Det här mjuka och delikata strålmönstret som påminner om ett varmt sommarregn kommer att lugna din kropp och själ och skölja bort spänningar och stress.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd

Reservdelar

Pos.-nr. Produktbeskrivning Order-nr.
* Optional accessories
1 sil 2 stk 0700200M
Broschyr