GROHE Digital®

GROHE K7 F-digital introducerar en ny nivå av komfort vid köksbänken.

Intuitiv vid hanteringen - en beröring är allt som krävs för att starta och stoppa vattenflödet från din kökskran. Och tack vare trådlös digital teknologi, kan den digitala kontrollen placeras på ett bekvämt och ergonomiskt ställe: framför eller vid sidan av diskhon, på bänken eller bredvid pipens bas - vi låter dig bestämma.

GROHE Digital

Vi tror på att teknologi ska göra saker lättare och minska komplexiteten i vardagen.

GROHEs Digital® teknologi för med sig enkelhet till köket. Intuitiva användarikoner låter användaren förprogrammera sin föredragna kombination av vattentemperatur, flöde och duration. Skapa din personliga vattenupplevelse och starta den med fingertoppen.

Enkel, smidig och diskret. GROHE Digital® omfamnar den senaste trådlösa teknologin för att bringa digital duschning till en bredare publik.

Den digitala pucken startar och stoppar vattenflödet och justerar temperaturen medan den omslutande knappen ger en precis kontroll av vattentrycket. En LED-ring visar vattentemperaturen – ger dig omedelbar visuell feedback. För att växla mellan huvuddusch, handdusch eller sidoduschar, tryck bara på motsvarande knapp på den digitala omkastaren. Det kunde inte vara enklare.

För din komfort och bekvämlighet låter en fjärrkontroll dig att starta duschen från utanför duschutrymmet, så att vattnet kan nå din önskvärda temperatur innan du kliver in i duschen. Du kan även programmera kontrollen att starta duschen med huvudduschen, handduschen eller sidoduscharna.

F-digital Puck Digital för kontroll av bad och dusch

Tryck på på/av-knappen för att starta vattenflödet.

F-digital Puck Digital för kontroll av bad och dusch

Vrid på ringen som omger kontrollen för att justera vattenflödet.

GROHE Digital

Använd minus (-) knappen för att sänka temperaturen.

F-digital Puck Digital kontroll och digital omkastning för dusch

Använd plus (+) knappen för att höja temperaturen.