Skapa en Luxuös Walk-In-Dusch

För att säkerställa att din Walk-In-Dusch inte bara är ett attraktivt inslag i ditt badrum utan även levererar oöverträffad njutning, välj från våra sortiment med duschhuvuden, termostatiska duschblandare och duschsystem.

Walk-In-Duschar – Den Senaste Trenden inom Badrumsdesign

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

Det moderna badrummet är en plats för avkoppling - en personlig fristad där rymliga duschutrymmen står i centrum. För en modern, arkitektonisk look, välj ett golvstående duschkar och matcha det med en ramfri skärm i glas. Eller återskapa utseendet och känslan av ett luxuöst spa genom att byta ut duschkaret mot ett kaklat golv för att sömlöst integrera duschområdet med resten av ditt badrum.
Vilken stil du än beslutar dig för är det ditt val av duscharmaturer och -system som kommer att göra skillnad för din duschritual. För oöverträffad prestanda, enastående kvalitet och maximal njutning - välj GROHE för din nya Walk-In-Shower.

Duschhuvuden
Från runda duschhuvuden i krom till den senaste fyrkantiga designen - våra sortiment inkluderar vägg- och takmonterade duschhuvuden, handduschar och 'body jets'. Designerna erbjuder en rad strålmönster och flera modeller inkluderar den senaste vattenbesparande teknologin.

Skapa din nya dusch med ett duschhuvud från GROHE

Duschsystem– Ett Paket, Många Upplevelser

Rainshower System Shower system for wall mounting

Ett duschsystem kombinerar alla essentiella delar som utgör en perfekt dusch: en huvuddusch, en handdusch och en blandarventil eller -omkastare. GROHEs duschsystem är väggmonterade vilket gör dem enkla att installera.

Termostatiska dushventiler och duschkranar
Vår kollektion med termostatiska venitler och duschkranar inkluderar dolda och synliga modeller - designade för att komplettera våra krankollektioner. En termostatisk duschventil är det föredragna valet på grund av de extra säkerhets- och komfortfördelarna som den tillför.

Duschsystem med termostatisk blandare

Recommended product ranges

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Rainshower F-Series Head & Side Showers - Huvud- & Sidoduschar

Rainshower Systems