Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Förnya badrummet med en ny handdusch

Duschmunstycken – färg och design

Duschtekniken har vidareutvecklats dynamiskt de senaste åren. Idag innehåller programutbudet allt från nybörjarmodeller med fast stråle till extra stora handduschar med många olika strålar. Här hittar även du det perfekta duschmunstycket som uppfyller dina personliga krav vad gäller duschupplevelse och badrumsdesign.

Rainshower Eco

Duschmunstycken – de senaste funktionerna

Duschteknologin har gått framåt med stormsteg de senaste åren. Från grundmodellerna - som erbjuder ett strålmönster - till extra stora handduschar kompletta med ett utbud av spraymönster, så finns det duschhuvuden som matchar både dina personliga behov och stil.

Vattensparande funktioner som Eco-knappar och Spraydimmer hjälper dig att minska din vatten konsumtion, medan silikonmunstycken hjälpr dig motverka kalklagringar.

Cosmopolitan – minimalistiskt duschhuvud

För smarta stadslägenheter och spännande nya utrymmen, välj en handdusch eller ett duschhuvud som kombinerar toppmodern teknologi och design. Prestanda och effektivitet är nyckeln för att skapa ett minimalistiskt badrum - en modern hand- eller huvuddusch levererar en unik upplevelse som överträffar dina förväntningar.

För en ren arkitektonisk stil, välj ett fyrkantig duschhuvud infällt i taket av duschutrymmet eller gör ett intryck med ett extra stort duschhuvud upphängt i taket.

Minimalistisk duschlösning

Rätt i tiden – moderna duschuvuden

Modernt kromade duschhuvuden återspeglar den nuvarande trenden för organiska former, de har mjukare profiler som gör det möjligt för dem att fungera perfekt med en rad olika inställningar. Samtida designdetaljer kombineras med ett urval av spraymönster och en kromfinish som är lätt att rengöra.

Variationerna av storlek, funktioner, och stilar säkerställer att det finns ett duschhuvud designat för att möta dina specifika krav.

">