<strong>ISH 2017</strong>: 14:e till 18:e mars i Frankfurt am Main!

ISH är världens största skyltfönster för nyskapande badrumsdesign, energieffektiv uppvärmning och teknik för luftkonditionering samt förnybara energikällor.

För er som inte hade möjlighet att besöka ISH på egen hand, eller som är nyfikna på att uppleva atmosfären, kan du här se ett antal filmer fulla av intryck från GROHEs monter och vårt unika utbud av produkter och tjänster, samt vår GROHE XXL-truck.

360° Videos

INTRODUCERAR: DEN FANTASTISKA <br><strong>AQUASYMPHONY FRÅN GROHE</strong>

AquaSymphony är inte en dusch - det är en zon för avkoppling, en plats där vattnet lever sitt eget liv. AquaSymphony leker med vatten och skapar ständigt föränderliga, flytande harmonier. Bara föreställ dig den glädje som väntar på dig.

Tryck, Vrid, Duscha:<strong> Rainshower SmartControl</strong>

Med det nya duschsystemet GROHE Rainshower SmartControl 360 kan du njuta av en personlig och lyxig duschupplevelse varje dag. De nya innovativa kontrollerna erbjuder ett direkt och intuitivt val av strålmönster, med en personlig volyminställningen och minnesfunktion. Bara tryck för att starta och vrid sedan för att justera vattenflödet.

<strong>NEW ESSENCE</strong> - FREEDOM OF CHOICE

Med sitt omfattande utbud av storlekar, färger och utföranden, kommer den nya Essence-serien göra dig bortskämd med valmöjligheter. Hela serien - från kranar till duschar och tillbehör - ger dig fyra olika färger att välja mellan, antingen med en elegant borstad eller polerad yta. Finns även tillgänglig i SuperSteel och krom. Det är vad vi kallar valfrihet. Njut.

<strong> Essence Köksblandare</strong>- Delikat design, kraftfulla funktioner."

Upptäck en minimalistisk stil som är full av värme med GROHEs nya Essence-blandare. Den smala arkitektoniska formen förstärks med organiska designelement perfekt för ett modernt kök, inbjuder till beröring och interaktion för den sinnliga kocken.

<strong>GROHE SENSIA® ARENA</strong> DUSCHTOALETT

GROHE Sensia® Arena står för Intelligent Care. Bakom det står visionära idéer från GROHE, den modernaste tekniken som finns tillgänglig och en enastående förmåga att kombinera det hela. Njut av innovativa funktioner som är anpassade till just dina personliga behov.

VÄLKOMMEN TILL DIN PRIVATA VATTENKÄLLA <br><strong>GROHE BLUE HOME</strong>

När var senaste gången du verkligen smakade vatten? När du tog en klunk som fick dig att vilja ha mer? Det är vad som händer efter ditt första möte med GROHE Blue Home: ett vackert och intelligent system, som förvandlar vanligt vatten till ett rent, törstsläckande nöje, och ditt kök till en mötesplats för törstiga vänner.