Utformad med omsorg - GROHE Design

Hos GROHE är design mer än bara det estetiska yttre. Det är en kvalitetsegenskap och står för perfekt symbios av form och funktion.

Resultatet är den glädje du upplever varje gång du använder våra produkter. Och den glädje vi upplever varje gång vi erhåller en utmärkelse för vår kompromisslösa strävan efter kvalitet.

När GROHE Ondus® 2007 belönades med red dots utmärkelse ”Bäst av de bästa”, var det första signalen till branschen att design nu var en grundsten för varumärkesbyggande utöver kvalitet, teknik och hållbarhet. Företagets har nu erhållit inte mindre än 15 red dot-utmärkelser – inklusive tre ytterligare ”Bäst av de bästa” för GROHE Ondus® Digitecture (2009), Rainshower® Icon handdusch (2010) och den nya digitala kontrollenheten (2011).

Vårt engagemang för att ta fram sanitetsbranschens mest relevanta och inspirerande design har även gjort att GROHE har klättrat 104 platser på iFs årliga företagsrankning – det största klivet någonsin i klassen, samtidigt som utmärkelser från USA, Storbritannien, Kina och Japan visar att vår portfölj uppskattas internationellt.

En av de senaste fem årens mest betydelsefulla händelseutvecklingar är kanske det sätt på vilket kreativitet har kommit till uttryck inte bara i utvecklingen av produkter som skapar värde, utan även som katalysator för förändring av hela företagskulturen.

GROHE F-digital

Allure Brilliant

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Prisbelönt In-house Design Team

”I flera år har företagets högsta ledning visat sitt engagemang för utsökt design och gett Paul Flowers det stöd han behöver för att utveckla innovativa, överraskande och estetiska lösningar som har resulterat i den ena enastående produkten efter den andra på marknaden.” Peter Zec, högste ansvarig för ”red dot design award”

reddot design award

I juni 2011 tillkännagavs att Paul Flowers och GROHEs designteam hade utsetts som mottagare av världens främsta utmärkelse inom produktdesign – red dots ”Årets designteam”.

Över hela världen betraktas priset som en stor hedersbetydelse och GROHE är det första företaget i sanitetsbranschen som belönas med det sedan det introducerades 1988.