Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Under Fuorisalone Eventet firar GROHE introduktionen av den senaste SPA-kollektionen – ATRIO

Milan Design Week är en årlig höjdpunkt för fans av innovativ arkitektur och sofistikerade designkoncept. GROHEs designteam kommer presentera en unik installation på gårdsplanen och visar, i sitt helt nydesignade showroom, för allra första gågnen den nya GROHE ATRIO SPA-kollektionen – en ny ikon för elegans och precision.

Inspirationen och kreativiteten ligger på den allra högsta nivån – när Milan Design Week välkomnar den internationella design- och arkitekturscenen den 17e April kommer GROHE presentera omtolkningen av den nya designikonen: som en del av designeventet Fuorisalone blir besökare inbjudna till GROHE ATRIOs exklusiva produktlansering vid GROHEs nydesignade showroom vid Via Crocefisso. En inspirerande designinstallation kommer presentera den nya kollektionen genom en dramatisk och dynamisk upplevelse för besökarna. Med sin design sätter kollektionen tonen för nästa generation av tidlös men modern design.

Milan Design Week är inte som någon annan mässa; här får du exklusiv insikt in industrins senaste trender. Från den 17e till 22a April är Milan en mötesplats för arkitekter, inredningsdesigners, press, och designkunniga kunder från hela världen. I mässans center finns Fuorisalone, som attraherar hundratusentals besökare varje år. Stileliten och unga talanger, samt globala varumärken kommer presentera en speciell utställning genom stadens centrum med pop-up utställningar, demonstrationer, och event. GROHE, med sitt prisvinnande designteam, måste såklart vara med!

Detta år kommer GROHE vara del av designshowen i hjärtat av Milano. Precis innan Fuorisalone börjar är GROHEs showroom öppet för besökare från den 17e April. Besökare bjuds in att visuellt och sensoriskt uppleva GROHEs produktkollektioner i de senaste färgerna: GROHE ATRIO i slående borstad Hard Graphite, GROHE ESSENCE i elegant Warm Sunset, och GROHE Lineare i renaste Krom.

Tillsammans med GROHE ESSENCE Spa Colours och den lyxiga duschen AQUASYMPHONY kommer GROHE presentera två produktkollektioner som utstrålar stilistisk design i en unik symbios av form och funktion, som förvandlar badrummet till en oas av välmående. Andra höjdpunkter inkluderar GROHEs vattensystem RED och BLUE HOME som, direkt ur den attraktiva kranen, levererar kokande hett vatten vid100 °C eller filtrerat och kylt vatten som är antingen stilla, lätt kolsyrat ellet kolsyrat.

Den 18e April välkomnar GROHE mediarepresentanter till en pressfrukost, följd av en visning av utställningen och konstinstallationen. På kvällen hålls en exklusiv VIP-middag för inbjudna gäster från arkitektur- och designbranschen. Milan Design Week hålls öppen för allmänheten från kl. 10 till kl. 20, från den 17e till 22a April; utställningen är öppen under onsdagen, 18e April från kl. 10 till kl. 14.