GROHE Blue Startkit 425g CO2-patroner (4 st.)

Produktnummer
40422000
EAN
4005176890246
Färg
SEK 2 289,00
Rekommenderat pris inkl. moms

GROHE Blue® Refill med 4 x CO2-flaskor, för användning med ett GROHE Blue®-system – det enkla sättet att få läckert filtrerat och kolsyrat bordsvatten

Det enkla sättet att se till att du aldrig får slut på kylt, filtrerat kolsyrat vatten hemma. Det här paketet med 4 GROHE Blue® Refill CO2-flaskor gör att du alltid kan få gott vatten när du vrider på kranen. GROHE Blue®-kökskranar ger filtrerat kolsyrat vatten av högsta kvalitet. Varje 425 g-flaska i Refill-paketet räcker för att ge 75 liter kolsyrat vatten från kranen. Till skillnad från många ”artificiella” CO2-system använder GROHE bara CO2 från naturliga källor långt nere i marken, med en renhetsgrad på 99,9 %. Detta innebär inte bara att det kolsyrade vatten som skapas har en ren, behaglig och oöverträffad smak, utan också att det blir mer hälsosamt – systemets naturliga CO2 bidrar till att reglera balansen mellan syra och basiska ämnen i kroppen för större välbefinnande. Flaskorna går snabbt, säkert och enkelt att installera – skruva bort den gamla flaskan och skruva in en ny på bara 30 sekunder! Obs! Den här påfyllningsprodukten går endast att beställa när du har 4 tomma 425 g CO2-flaskor redo för återlämning.

Produktens huvudfunktioner

  • carbondioxide for food and beverage (E290)
  • Renhet: CO2 99,9 % v/v min.
  • Volym 1 flaska: 425 g, för 60 L kolsyrat vatten
  • För påfyllnad vänligen beställ 40 687 000.Vid köp av extra kolsyrepatroner som inte är av märket GROHE rekommenderas AGA Linde-patroner, med markering i röd tejp, för rätt typ av anslutning.
  • Denna produkt är ett hälsofarligt ämne. Mer information finns i säkerhetsdatabladet. Du kan ladda ner säkerhetsdata via: www.grohe.com/safety-data-sheets/

Servicecenter

GROHE Sverige

GROHE Sverige
Kistagången 12
16440 Kista

Kundtjänst öppettider

Få det vatten du föredrar att dricka - filtrerat, kylt, stilla eller kolsyrat - från GROHE Blue-vattensystemet med en knapptryckning.