Duschblandare Vattenkranar

GROHE duschblandare– för ett koordinerat badrum

När en termostatblandare inte är en valmöjlighet så välj en duschblandare från GROHE. Våra ettgrepps duschblandare, som är utrustade med GROHE SilkMove®-teknologi, levererar mjuk och precis kontroll över vattenflöde och temperatur till duschhuvudet.

Från den moderna stylingen i våra Cosmopolitan-kollektioner till de klassiska stilarna i våra Authentic-sortiment - vi erbjuder ett komplett utbud av badrumsblandare för att möta designbehoven i ditt nya badrum.

Alla GROHEs blandarkollektioner inkluderar en rad dusch- och bad-/duschblandare. Oavsett om du vill ha en exponerad bad-/duschblandare - så att du kan duscha över badet - eller en dold modell, säkerställer vårt breda urval av designer och monteringsmöjligheter en perfekt matchning varje gång.

Eurodisc Ettgreppsbatteri till tvättställ

Duschblandare

Att skapa ett genomgående badrumstema är enkelt med GROHE. Alla våra blandarkollektioner inkluderar en rad duschblandare som har samma slående design som våra tvättställsblandare.
För en dusch med ett enkelt duschhuvud - välj en av våra duschblandare.
En rad dolda och exponerade blandare säkerställer den perfekta matchningen varje gång, medan GROHEs teknologier levererar oslagbar prestanda under åratal framöver.

Extra funktionalitet:
För att tillföra extra komfort i duschen, är den exponerade duschblandaren från vår Eurosmart Cosmopolitan-kollektion utrustad med en förvaringshylla för schampo och duschtvål.

Eurostyle ettgreppsbatteri till tvättställ

Blandare för badkar och dusch

Om du vill installera en dusch för användning över badet så välj en bad-/duschblandare. Våra kollektioner inkluderar två stilar på bad-/duschblandaren:

  • Exponerade bad-/duschblandare - designade för att monteras direkt över badkaret. De är utrustade med en badpip plus ett vattenutlopp till vilka man kan fästa duschslangen.
  • Dolda bad-/duschblandare - blandarkroppen är inbyggd i väggen för en stilren look. Denna stil, som har designats för användning med badpip eller uppfyllare samt en enkel dusch, kan även användas med två duschhuvuden: en handdusch och en huvuddusch.

Rekommenderade produktsortiment

Concetto

Eurosmart Cosmopolitan