Tillbehör och förvaring

Utöver att avrunda badrummets helhetsintryck tillför tillbehör och förvaringslösningar extra funktionalitet och gör rummet praktiskt för hela familjen.

Essentials Cube Glass/soap dish holder

Badrumstillbehör

Handdukstorkar, tvålpumpar och badrockshängare ger badrummet den sista touchen. För en enhetlig look ska du välja en blandartillverkare som har ett stort sortiment med tillbehör. Därmed är du säker på att blandare och tillbehör matchar perfekt i ytfinishen.

I badrumsmiljön handlar placeringen av tillbehör om att skapa balans mellan preferenser och praktisk tillgänglighet. Ta god tid på dig att tänka över placeringen eftersom man måste borra i badrumsplattorna för att fästa dem.

Handdukstorkar bör placeras inom en armslängd från badkaret och/eller duschen och badrockshängarna ska placeras utanför dörren till duschen. Väggmonterade tvålhållare och mugghållare hjälper till att hålla området runt tvättstället rent och snyggt.

Speglar

Inget badrum är komplett utan en spegel. I spegeln kan vi se oss själva när vi gör de dagliga rutinerna som att lägga makeup, raka oss och borsta tänderna, och den reflekterar ljuset ut i rummet.

Badrumstillbehör - Essentials Cube
Eurocube 3-hole basin mixer

Inbyggd förvaring

Inbyggda förvaringsplatser i duschutrymmet ser till att tvål och schampoflaskor är inom räckhåll utan att det går ut över utrymmet. Inbyggda hyllor och andra ställen, t.ex. ovanför en vägghängd toalett, skapar ett fokus i rummet och ännu en möjlighet till att göra rummet personligt.

Badrumsmöbler

Tidigare var badrumsmöbler begränsade till små enkla möbler som täckte de basala behoven medan det numera finns ett ofantligt utbud i olika designstilar och förvaringslösningar som passar alla inredningar. Från skinande lackfinish till ljusa träslag och små kompakta kuber till långa rader med skåp och lådor.

Vägghängda lösningar framhäver ett minimalistiskt badrum och erbjuder en plats där man kan förvara alla nödvändiga artiklar så att bara de snygga sakerna står framme. Många tillverkare framställer även möbler som är specialutformade till små badrum och toaletter där utrymmet är begränsat.

Badrumstillbehör - tvålpump

Rekommenderade produktsortiment

Allure Brilliant

Essentials Accessories

Essentials Cube Accessoarer