GROHE FeatherControl

Hantering lätt som en fjäder.

Smidig joystick-hantering för enkel precision och ultimat komfort i en hel livstid: den helt nya GROHE FeatherControl är ett resultat av spjutspetseknologi. Den ger våra kranar en särskilt bred fungerande vinkel som tillåter dig att mer noggrant kontrollera vattenflödet och dess temperatur, med samma silkessmidiga hantering som vår välkända GROHE SilkMove® patron. Endast blandare från GROHE levererar den exceptionella GROHE FeatherControl upplevelsen. Den rika, lena hantering med våra joystick-grepp uttrycker perfekt kvaliteten och överlägsenheten i vårt varumärke.

Joystickens handtag är anslutet till skivorna med ett patenterat fixeringssystem - GROHE använder metall för hållfasthet och hållbarhet. När skivorna rör sig över varandra, blockerar de antingen vattnet eller låter det passera. Därför kommer kvaliteten och bearbetningen av dessa delar att påverka kranens prestanda.

GROHE är en av världens ledande kranstillverkare. Våra patroner tillverkas i en högteknologisk process och har skivor gjorda av en rymdsäker keramisk legering. Den polerade, spegelliknande ytan på skivorna beläggs sedan med ett speciellt smörjmedel för friktionsfri drift. Och eftersom våra kranar är konstruerade att hålla genom år av användning, inkorporerar vi mikrokammare av detta smörjmedel i patronen - för en livstid av underhållsfri drift.

Som ett resultat av spjutspetseknologi har våra kranar en särskilt bred fungerande vinkel som tillåter dig att mer noggrant kontrollera vattenflödet och dess temperatur. Precis som våra andra teknologier så är GROHE FeatherControl ännu ett perfekt exempel på hur design och teknologi jobbar tillsammans för att ge dig en förstärkt vattenupplevelse.

GROHE FeatherControl vinkel.

Den speciella keramiska skivbeläggning och smorda vattenhållare i GROHE FeatherControl säkerställer en livstid av perfekt precision

GROHE FeatherControl garanterar en enkel användning från dag ett - och genom år framöver.

Rekommenderade produktsortiment