GROHE Digital®

Intuitiv digital teknik vid dina fingertoppar.

Vi anser att teknologi ska göra saker och ting enklare och reducera komplexiteten i det vardagliga livet. Med GROHE Digital® är en lätt vidröring det enda som krävs för att starta din perfekta dusch eller bad.

GROHE Digital® teknologi tillför lätthet till badrummet. Intuitiva användarikoner gör det möjligt för användaren att enkelt förprogrammera sin föredragna kombination av vattentemperatur, flödeshastighet och varaktighet. Skapa din personliga vattenupplevelse, och starta den med bara en fingertopp.

Enkel, smidig och diskret. GROHE Digital® omfamnar den senaste trådlösa teknologin för att leverera digital duschning till en bredare publik.

Den digitala pucken startar och stoppar vattenflödet och justerar temperaturen medan den omslutande knappen ger en precis kontroll av vattentrycket. En LED-ring visar vattentemperaturen – och ger dig omedelbar visuell feedback. För att växla mellan huvuddusch, handdusch eller sidoduschar, tryck bara på motsvarande knapp på den digitala omkastaren. Det kunde inte vara enklare.

För din komfort och bekvämlighet låter en fjärrkontroll dig att starta duschen utanför duschutrymmet, så att vattnet kan nå din önskvärda temperatur innan du kliver in i duschen. Du kan även programmera kontrollen att starta duschen med huvudduschen, handduschen eller sidoduscharna.

f-digital-puck-digital-controller-for-bath-and-shower

Tryck på på/av-knappen för att starta vattenflödet.

f-digital-puck-digital-controller-and-digital-diverter-for-bath

Vrid på ringen som omger kontrollen för att justera vattenflödet.

grohe-digital

Använd minus (-) knappen för att sänka temperaturen.

f-digital-puck-digital-controller-and-digital-diverter-for-shower

Använd plus (+) knappen för att höja temperaturen.

Rekommenderade produktsortiment

Allure F-digital

Rainshower F-digital