Shower Thermostats

Termostatblandare

GROHE termostatblandare är konstruerade för världens känsligaste termometer: huden. Våra termostater är tillverkade av material med högsta kvalitet och har branschledande teknik som säkerställer maximal duschsäkerhet och komfort. Du kan välja stil efter smak och installationskrav.

Show GROHE Bathroom Collection
GROHE TurboStat

Termostatblandare – för bekväm dusch

En termostatventil blandar varmt och kallt vatten till den temperatur som du väljer. Det säkerställer att vattentemperaturen förblir konstant under hela din dusch.

Den snabba responstiden innebär att även om någon öppnar en kran eller spolar på toaletten så kommer duschvattnets temperatur inte att påverkas.
Stäng av vattnet, t.ex. för att schamponera håret, och sätt sedan på igen – med samma temperatur.
Temperaturinställnngen är enkel tack vare högklassiga, keramiska Carbodur-skivor i blandaren. Skivorna ger en mjuk rörelse och en extra stor vridvinkel.

Spara vatten och energi

Förstklassig teknik inuti våra termostatblandare hjälper dig att spara vatten och energi – och att sänka dina boendekostnader.

  • Våra termostatblandare har en EcoButton
  • Duschen startar med ett lägre flöde
  • Du kan öka flödet genom att aktivera EcoButton – en enkel funktion som gör att du tänker efter innan du använder mer vatten.
Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Funktionell design

Vi är experter på termostatblandare och duschteknik och fortsätter att investera i ny teknik för ökad säkerhet och komfort i duschen.

Innovativ teknik som GROHE TurboStat® och GROHE CoolTouch® är två sådana exempel. GROHE StarLight® garanterar ett fläckfritt utseende.

Grohtherm 2000 NEW Kar/duschblandare termostat

Välj en GROHE termostatblandare för en säker dusch

GROHE termostatblandare använder branschledande teknik inom flera områden, med din säkerhet i åtanke:

GROHE TurboStat® reagerar på eventuella förändringar i vattentillförseln och justerar blandningen av varmt och kallt vatten så att ingen risk finns att duschvattnet plötsligt blir brännhett.
GROHE CoolTouch® säkerställer att blandarens utsida aldrig blir så varm att man kan bränna sig. SafeStop®-knappen måste vara aktiverad för att temperaturen ska kunna höjas över 38 ºC. SafeStop Plus begränsar den maximala temperaturen till 43 ºC.
Våra termostatblandare stängs av automatiskt om tillförseln av kallvatten avbryts.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Termostatblandare som uppfyller alla dina designönskemål

Vårt omfattande sortiment av termostatblandare garanterar att det alltid finns en produkt som passar dina installationskrav.

Vårt utbud omfattar:

  • Utanpåliggande termostatblandare – för handdusch
  • Utanpåliggande termostatblandare för bad/dusch – med badpip och anslutning för handdusch
  • Dolda termostatblandare som passar våra krankollektioner