Minimalt utrymme, maximal stil.

GROHEs platsbesparande lösningar för små badrum.

Arena Cosmopolitan Tryckplatta

Montera vägghängda tvättställ, bidéer och toaletter

Vägghängda sanitetslösningar är det perfekta valet för små badrum. Förutom att vägghängt sanitetsporslin bidrar till att utrymmet ser större ut, är det också enklare att rengöra badrumsgolvet eftersom det inte finns några besvärliga hörn som drar till sig smuts.

GROHE Rapid SL-ramarna finns i fyra olika höjder: 82 cm, 113 cm, 100 cm och 120 cm. Den mindre modellen är idealisk om du måste placera WC:n nedanför ett fönster, medan det grunda djupet innebär att de kan monteras i en regelvägg eller på en solid vägg och sedan döljas.

Toalettspolning kan aktiveras elektroniskt eller manuellt via ett brett utbud av GROHE manövreringsplattor för spolning, eller pneumatiskt med en luftknapp. Pneumatisk aktivering innebär att knappen inte behöver vara direkt ansluten till vattenbehållaren utan kan placeras på en mer praktisk plats.

Sanitära installationsramar för hörnutrymmen

När utrymmet är begränsat är det av högsta prioritet att utnyttja hörnen så gott det går. Det finns en hörnmonteringsserie för tvättställ-, bidé- och WC-ramar i GROHE Rapid SL-serien så att du kan utnyttja hela utrymmet.

Vägghängt sanitetsporslin med Rapid SL

Dolda armaturer och termostater

GROHE-armaturserierna innehåller ett urval av dolda tillbehör för handfat, badkar och dusch. Väggarmaturer med dolda fästen är idealiska för användning i små utrymmen och dold armatur i duschen tar inte upp någon plats där du duschar på grund av de grunda profilerna.

Våra kollektioner av kranar & termostater

Duschsystem

Extra funktioner som gör användarens upplevelse mer angenäm är vad som skiljer GROHE från konkurrenterna. Duscharmen i alla duschsystem från GROHE kan roteras 360°, så även om placeringen av varm- och kallvattenutloppen innebär att du måste placera systemet nära hörnet i duschen kan huvudet flyttas till en praktisk position för duschning – perfekt för eftermonteringsprojekt där flyttning av rörledningarna skulle öka kostnaden för projektet.

Våra duschkollektioner

Rekommenderade produktserier

Rainshower Systems

Rapid SL Installation System