Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Badrum för de Äldre

Användarvänliga Tvättställsblandare med ytterligare säkerhetsfunktioner

Komfort, användarvänlighet och säkerhet är av ytersta vikt när det kommer till att planera ett badrum som är passande för de äldre familjemedlemmarna.

Alla våra ettgreppsblandare har GROHE SilkMove®-teknologi. En bred vinkel säkerställer mjuk och enkel enhandskontroll över vattentemperaturen och -flödet.

Blandare med hög pip levererar vatten på en bekväm höjd och återfinns i våra Essence och Concetto-kollektioner. Vår Atrio-kollektion inkluderar en modell med svängbar pip som kan flyttas åt sidan - perfekt om du tvättar håret.

Temperaturbegränsare inuti våra tvättställsblandare kan justeras så fort blandarna har installerats. Dessa arbetar för att reducera rörelsen på det vänstra greppet och därmed begränsa varmvattensflödet.

För ytterligare säkerhet kan GROHEs ettgrepps tvättställsblandare installeras med Grohtherm Micro – en diskret termostatblandare som skyddar mot skållning om vattentemperaturen plötsligt skulle förändras när blandaren är på. Det passar under tvättstället och kan även installeras i efterhand.

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

Säkerhet och Ergonomi i duschen

Då vi åldras, blir vår hud tunnare och risken för skållning ökar. Våra termostatiska duschblandare har GROHE TurboStat®. Detta säkerställer att temperaturen i duschvattnet hålls konstant under hela din duschning oavsett fluktuationer i vattentillförseln, En SafeStop-knapp förhindrar temperaturen från att oavsiktligt höjas över 38º Celsius.

GROHE CoolTouch®-teknologi säkerställer att yttemperaturen på våra termostatblandare och greppen på handduscharna aldrig överstiger det blandade vattnets temperatur.

Dolda termostatiska duschblandare ger dig flexibilitet att installera blandaren på en behaglig höjd och på ett bekvämt ställe, till exempel nära duschingången.

Justerbara Installationsramar för Komfort

Våra Rapid SL sanitära installationsramar erbjuder en rad funktioner som ökar användarvänligheten i badrummet. Ramar för vägghängda toaletter har justerbara fötter - primärt designade för att klara av ojämna golvytor - och kan även användas för att öka höjden på toalettskålen till den bekväma höjden på 46 cm ovanför golvytan.

En ram designad för väggmonterade tvättställ 80 cm från golvet (istället för 85 cm) är passande för rullstolsanvändare. Komponenter för installation av räcken finns även tillgängliga.

Användarvänliga spolplattor

Alla GROHEs spolplattor är enkla att hantera och möter behoven hos äldre människor. Vår Skate Air spolplatta (38564) är certifierad av the German Society for Gerontechnology (GGT Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik®), medan Skate Air-knappen pneumatiskt aktiverar spolningen. Knappen behöver inte anslutas direkt till cisternen utan kan placeras på ett mer lättillgängligt ställe.

Justerbara Installationsramar
">

Rekommenderade produktserier