Manuell Bidésits - installation

Du kan hitta instruktioner hur du ska installera denna manuella bidésits på din toalett på insidan av din produktbox eller så kan du ladda ner det här på vår hemsida

Ladda ner installationsmanualen för mer information

ANSLUT TILL EN VATTENFÖRSÖRJNING

Bidésitsen behöver en anslutning till kallvattenförsörjningen. För att koppla in sitsen till en existerande vattenförsörjning behövs det i de flesta fall en T-bit och en vattenslang. Du kan köpa detta separat.

GROHE TILLBEHÖRSSET 14074000:
T-bit och en vattenslang

Måttritning av GROHE tillbehörsset
Längd på slangen: 795 mm
Koppling: 3/8”

Var vattenanslutningen kan placeras beror på vilken typ av toalett du har och hur ditt badrum ser ut. Här visar vi olika typer av installationer. För en professionell installation, fråga alltid en installatör

Tätkopplad toalett

Vid en tätkopplad toalett så kan du använda vattenförsörjningen av cisternen. Här behöver du en T-bit och en vattenslang. Det är viktigt att mäta avståndet från vattenanslutningen till bidésitsen för att se hur lång slangen måste vara. Här kan du hitta olika bilder på olika installationssituationer.

Anslutning till cisternens vattenförsörjning

Anslutning till cisternens vattenförsörjning

Anslutning från vattenförsörjning i cisternen

Vägghängd toalett

Om du har en vägghängd toalett, se om du har en vinkelventil bredvid toaletten. I sådant fall så kan du ansluta bidésitsen direkt till denna ventil.

Om du har ett handfat i närheten så kan du ansluta bidésitsen till kallvattenförsörjningen.

Se i den här videon hur du kan installera bidésitsen direkt på toaletten samt hur du kan koppla ihop det med tvättställets vattenförsörjning.

Tips! Med vår Grohtherm Micro så kan du få vattnet vältempererat i din bidésits. Fråga en installatör om hjälp.