Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Rainshower System SmartControl 360 MONO Duschsystem med termostat för väggmontage

26361LS0 - Rainshower System SmartControl 360 MONO Duschsystem med termostat för väggmontage
  • Moon White
  • Krom
Produktnummer 26361LS0
EAN 4005176409707
RSK Nummer 8320125
19,205.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Rainshower SmartControl 360 Mono Exposed – det toppmoderna duschsystemet med intuitiva kontroller

Letar du efter ett duschsystem som erbjuder maximal komfort och intuitiva kontroller med unik design? Så här vill du att en dusch ska vara: Den innovativa SmartControl-tekniken låter dig välja och kombinera huvud- och handdusch som du vill. Dessutom kan du justera vattenmängden genom att trycka på/vrida på en knapp. Den 360 mm breda XXL-huvudduschen med elegant vit spolplatta omsluter hela kroppen med ett lugnande vattenflöde.* Handduschen är försedd med vår praktiska enklicksstrålväljare som ger dig en bekväm och avkopplande upplevelse med fyra olika strålmönster du kan välja mellan – GROHE Rain O2, Rain Spray, Jet Spray och Bokoma Spray – som verkar både avkopplande och uppfriskande. För perfekt komfort har du också möjlighet att kombinera de olika strålmönstren. Och för total säkerhet förhindrar den inbyggda GROHE TurboStat-tekniken obehagliga temperaturvariationer. GROHE SafeStop-knappen skyddar din hud från att skållas, och tack vare GROHE CoolTouch blir termostaten aldrig för varm att vidröra. Plus att den vattenbesparande GROHE EcoJoy-funktionen bidrar till att spara på naturresurserna. GROHE Rainshower SmartControl – toppmodern teknik tillverkad i Tyskland. * För huvudduschen kan GROHE Rain O2 eller PureRain ställas in som strålmönster (bestäms vid den inledande installationen, fabriksinställning: GROHE PureRain)

Vid en 160 cc termostat måste du köpa en av följande väggfixeringssatser för installation: 125356, 125357

Produktegenskaper

GROHE SmartControl: intuitiv användning med en enda knapptryckning

Den här innovativa tekniken har utvecklats för att ge maximalt enkel användning: tryck på knappen för att starta duschen, vrid för att justera vattenmängden och tryck igen för att pausa eller stoppa duschen. Den valda vattenmängden är därmed förinställd när du startar duschen igen. Om du vill använda huvud- och handduschen samtidigt aktiverar du båda knapparna. Du kan till och med växla och kombinera strålmönster med en enkel knapptryckning.

Konstant vattentemperatur tack vare den pålitliga GROHE TurboStat®-tekniken

Vår exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning.

GROHE CoolTouch® – aldrig för varm att vidröra

Tack vare GROHE CoolTouch®-tekniken överstiger aldrig temperaturen i kranhuset själva duschtemperaturen. Termostaten är konstruerad med en integrerad kylkanal som separerar varmvattnet från termostatens yta. Därmed blir den alltid säker att hantera. Den här funktionen är särskilt viktig för att skydda barn från att bränna sig på heta ytor, så att hela familjen tryggt kan njuta av badrummet.

SafeStop-knapp för skållningsskydd

Den här säkerhetsfunktionen är inställd på 38 °C, vilket förhindrar att användare – särskilt barn – vrider upp temperaturen för högt. Du kan enkelt justera SafeStop-inställningen till temperaturer över 38 °C för att passa dina behov och önskemål.

GROHE EcoJoy® – bra för både miljön och för din plånbok

GROHE EcoJoy® ger dig all komfort du förväntar dig av en GROHE-dusch, samtidigt som du minskar din vattenförbrukning med upp till 40 %. Den här vattenbesparande tekniken har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan hjälper dig också att sänka elräkningarna.

GROHE EasyReach-hylla – ha alltid duschtvål och schampo lätt åtkomligt

Ha alltid duschtvål och schampo lätt åtkomligt med GROHE EasyReach-hyllan. Hyllans platta yta är utformad för att matcha blandaren, vilket ger ett fantastiskt utseende och dessutom gör den lätt att rengöra.

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

PureRain Spray: otroligt mjuk, som ett varmt sommarregn

GROHE Rain Spray har förfinats till PureRain Spray, som omsluter dig med ännu större, mjukare vattendroppar.

Rain Spray – som sommarregn mot din hud

Njut av den avslappnande Rain Spray-känslan mot din hud. Det här mjuka och delikata strålmönstret som påminner om ett varmt sommarregn kommer att lugna din kropp och själ och skölja bort spänningar och stress.

GROHE Rain O2 Spray – underbart mjuk och lugnande

Skäm bort dig med en lyxig dusch med GROHE Rain O2 Spray-mönstret. Luft dras in i munstycket och blandas med vattnet för en mjukare och bredare stråle – en unikt avslappnande känsla för kropp och själ.

Jet Spray – uppfriskande massage och effektiv rengöring

Den perfekta kombinationen: när du behöver ny energi ger vår dynamiska Jet Spray huden en behaglig och uppfriskande känsla. Efter duschen rengör du enkelt duschhörnan eller badkaret med den kraftfulla vattenstrålen.

Bokoma Spray för en lugnande massage

Vår innovativa Bokoma Spray skapar en "andningseffekt" med åtta dynamiska munstycken som öppnas och stängs en gång i sekunden. Detta ger dig en uppfriskande start på dagen med avslappnande massage för huvud och nacke.

One-Click Showering – smidigt byte och kombination av strålmönster

Med en GROHE-dusch kan du välja och kombinera olika duschmönster via en enda knapptryckning: njut av en lugnande huvudmassage eller känslan av ett mjukt sommarregn mot huden. Kombinera de olika inställningarna för att skapa din egen duschupplevelse med One-Click Showering.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

TwistFree – hindrar duschslangen från att tvinnas

TwistFree-duschslangar är inspirerade av vardagsupplevelser: har du någonsin krånglat med en tvinnad duschslang? TwistFree håller duschslangen flexibel och i form, så att du slipper trassel.

GROHE EasyClean – löstagbar duschplatta för enkel rengöring

Med GROHE EasyClean-systemet kan duschplattan tas bort från huvudduschen och rengöras på ett ögonblick. Bara skölj av den så ser den ut som ny igen.

GROHE EasyLogic – tydliga markeringar på kranhuset ger smidig hantering  

Temperaturmarkeringarna finns på kranhuset snarare än på greppen, så du kan enkelt se vilket håll du ska vrida för att uppnå önskad temperatur. Greppen och knapparna har en enkel och intuitiv utformning för användning av hela familjen.

Produktsortiment

Combidusch med termostat

26446LS0
Moon White
Lägg till i anteckningar
21,488.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Kombi duschsystem med termostat, synlig/dold
Kombi duschsystem med termostat, synlig/dold
Kombi duschsystem med termostat, synlig/dold

Huvudduschar

26254000
Krom
Lägg till i anteckningar
8,990.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Huvudduschset 450 mm, 2 stråltyper
Huvudduschset 450 mm, 1 stråltyp
Huvudduschset 450 mm, 1 stråltyp
26254LS0
Moon White
Lägg till i anteckningar
10,029.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Huvudduschset 450 mm, 2 stråltyper

Concealed body

26264001
 
Lägg till i anteckningar
1,653.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Inbyggnadsbox för huvudduschset 26 254 / 26 450
Rainshower SmartControl

Rainshower SmartControl

3D Showering
Drücken, Drehen, Duschen
Push, Turn, Shower

Visa kollektion
Broschyr