Karriär hos GROHE

GROHE AG är Europas största och världens ledande envarumärkestillverkare och leverantör av sanitetssystem, med cirka åtta procent av världsmarknaden.

Som ett globalt varumärke för sanitetsprodukter och system betonar GROHE det perfekta och individuella vattenflöde tillsammans med en extrent lång hållbarhet av produkterna.Med sitt huvudkontor i Hemer och Düsseldorf har företaget för närvarandet ungefär 5,400 anställda världen runt, vilket inkluderar 2,400 i Tyskland.

    GROHE är ett av de mest innovativa medelstora företagen i Tyskland

    GROHE fortsätter att vara ledande inom den tyska sanitetssektorn genom att stimulera och driva innovation inom branschen. Juryn för innovationspriset ”TOP 100” har utsett företaget till ”Top Innovator” efter att ha imponerats av företagets mångsidiga ansträngningar och dess målinriktade investeringar i forskning och utveckling. I synnerhet imponerades juryn av GROHEs proaktiva deltagande i nätverket ”Future Bizz” och företagets framtidsinriktade utvecklingsarbete och kreativa innovationer inom design och tillverkning av vattenarmaturer. Bara inom forskning och utveckling har GROHE Tyskland cirka 130 personer anställda, huvudsakligen ingenjörer och tekniker med många olika specialinriktningar. Under många år har deras arbete lett till innovativ teknik, som i många fall har haft stor påverkan på marknaden.

    Försäljningschef Michael Rauterkus säger: ”Vi upplever det som ett prestigefyllt erkännande för våra gemensamma ansträngningar inom hela företaget att vi vunnit utmärkelsen ’TOP 100’. Innovation fortsätter att vara en avgörande och drivande värdegrund inom GROHE och vi vill leva upp till vårt ansvar som marknadsledare genom att fortsätta att stimulera vår bransch med hjälp av nya idéer.”