Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Om GROHE

Företaget

GROHE är världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade till att leverera innovativa produkter till marknaden.


Under många årtionden har vi på GROHE varit hängivna till våra varumärkesvärden; teknik, kvalitet, design och hållbarhet. Dessa illustrerar allt vårt engagemang för att skapa fantastiska upplevelser och att leverera "Pure Freude a Wasser".
Med produktions-, innovations- och designanläggningar i Tyskland kan vi vara stolta över märket "Made in Germany". Alla våra fabriker använder sig av hög precisionsteknik i produktion för att säkerställa överensstämmelse med den konsekvent höga GROHE-standarden. Därför kan vi hos GROHE försäkra dig om att våra produkter uppfyller de mest kompromisslösa kraven på hantverk och funktionalitet.

Under det senaste årtiondet har den framgång som vi uppnått bevisats med mer än 240 design- och innovationspriser samt CSR-priset för det mest hållbara företaget med 1000 + anställda år 2017 från den tyska regeringen. Otaliga exklusiva projekt runt om i världen har installerat GROHE-produkter, vilket visar att GROHE också är det föredragna valet av arkitekter och designers.

I 2014 blev GROHE en del av LIXIL Group Corporation, som är ett börsnoterat bolag på Tokyobörsen. LIXIL är världsledande inom sanitetsvaror och är också Japans ledande leverantör av byggmaterial.

Intäkter 2014: 1,2 miljarder euro (+ 7%)
EBITDA 2014: 235 miljoner euro (+ 5%)
Antal anställda: 6 000
Tillgänglighet: i mer än 130 länder

GROHE Group har tre fabriker i Tyskland och resterande på andra marknader som Portugal, Thailand och Sydafrika.

Våra Varumärkesvärderingar

Kvalitet, teknologi, design och hållbarhet. Fyra varumärkesvärderingar som illustrerar vårt engagemang att skapa exceptionella upplevelser. Vi sätter våra standarder extremt högt för att försäkra att varje gång du sätter på en GROHE-vattenkran eller går in i en GROHE-dusch kan du känna skillnaden.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group Hemsida

Besök GROHE Group hemsidan för fakta och siffror om företaget, liksom information för Investerare, Press, Leverantörer, och Internationella Projektplanerare.