Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Tempesta-F Trigger Spray 30 Vägghållarset 1 stråle

26355IL0 - Tempesta-F Trigger Spray 30 Vägghållarset 1 stråle
  • Krom / Vit
Produktnummer 26355IL0
EAN 4005176333880
362,50 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

Precision och tillförlitlighet möter innovativ stil i GROHE New Tempesta-F Trigger Spray 30 vägghållarset

Tillför det kraftfulla och funktionsrika New Tempesta-F Trigger Spray 30-vägghållarsetet i badrummet och dra nytta av tysk ingenjörskonst varje dag. Duschhuvudet med avtryckare ger noggrann rengöring för extra användarvänlighet och hygien, medan TwistFree-slangen gör att du inte trasslar in dig. Duschhuvudets spolplatta går att ta bort för enkel rengöring och SpeedClean-munstyckena är konstruerade för att du ska kunna borsta bort kalk med fingrarna. En hållbar ytbehandling i rent vitt och kromad GROHE StarLight gör att setet behåller sitt fantastiska utseende. En superisolerad Inner WaterGuide förhindrar att ytan blir för varm, vilket skyddar både din ömtåliga hud och ytbehandlingen. Lägg till den här praktiska detaljen med överkomligt pris till ditt badrum idag. Se lokala bestämmelser angående installation.

Produktegenskaper

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

TwistFree – hindrar duschslangen från att tvinnas

TwistFree-duschslangar är inspirerade av vardagsupplevelser: har du någonsin krånglat med en tvinnad duschslang? TwistFree håller duschslangen flexibel och i form, så att du slipper trassel.

Tekniska data & Skötselråd

Broschyr