Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Tempesta-F Trigger Spray 30 Vägghållarset 1 stråle

26354000 - Tempesta-F Trigger Spray 30 Vägghållarset 1 stråle
  • Krom
Produktnummer 26354000
EAN 4005176333873
580,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

Få minimalistisk design och utmärkta funktioner med GROHE New Tempesta-F Trigger Spray 30 vägghållarset

New Tempesta-F Trigger Spray 30-vägghållarsetet ger diskret design och kraftfulla funktioner för badrummet. Det riktade duschhuvudet ger noggrann och kraftfull rengöring för extra bekvämlighet och hygien, med en stark och minimalistisk avtryckare som ger exakt styrning av strålen. Duschhuvudets spolplatta går att ta bort för enkel rengöring och SpeedClean-munstyckena är konstruerade för att du ska kunna borsta bort kalk med fingrarna. En hållbar och glänsande kromad GROHE StarLight-ytbehandling låter den behålla sitt fantastiska utseende. En superisolerad Inner WaterGuide förhindrar att ytan blir för varm, vilket skyddar både din ömtåliga hud och den skinande kromade ytbehandlingen. Lägg till det här tillbehöret skapat med tillförlitlig tysk ingenjörskonst till ditt badrum idag. Se lokala bestämmelser angående installation.

Produktegenskaper

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Tekniska data & Skötselråd

Broschyr