Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Red Mono Integrerad vattenkokare och M-size varmvattenberedare, pelarformat

30085001 - GROHE Red Mono Integrerad vattenkokare och M-size varmvattenberedare, pelarformat
30085001 - GROHE Red Mono Integrerad vattenkokare och M-size varmvattenberedare, pelarformat
  • Krom
  • SuperSteel
Produktnummer 30085001
EAN 4005176989261
14 545,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Red Mono ger dig kokande vatten direkt och effektiviserar dina kökssysslor.
Den nya integrerade vattenkokaren är KIWA-certifierad och helt säker att installera i alla hushåll, ett perfekt komplement till din existerande kran.

Slipp vattenkokaren – och allt stök den medför – genom att montera GROHE Red Mono integrerad vattenkokare, som ger dig vatten vid 100 °C på ett ögonblick. Pelarkokaren är konstruerad för att placeras bredvid din GROHE Blue-blandare eller vanliga blandare, och har en minimalistisk och slank design. Det kokande vattnet passar perfekt för att göra te eller kaffe, men också för att fylla på grytor och förbereda måltider. Det kokande vattnet aktiveras genom de barnsäkra tryckknapparna. Den höga C-formade pipen gör det enkelt att fylla kastruller och har dessutom ett valbart svängområde på 0°/150°/360° för total flexibilitet. Säkerheten står i centrum med den här produkten – den integrerade vattenkokaren har en automatisk upplyst GROHE ChildLock-funktion som används via tryckknapparna. Varmvattenberedaren är klassad A för energieffektivitet och går att ställa in i semesterläge, där temperaturen begränsas till 60 °C. Varmvattenberedaren kan omedelbart ge upp till 3 liter kokande vatten och är tillverkad i titan för utmärkt skydd mot korrosion. Den glänsande, hållbara kromade GROHE StarLight-ytbehandling håller sig i skick som ny under många år framöver. GROHE Red-filtret minskar även förekomsten av kalk och tungmetaller i vattnet, vilket förlänger livslängden för både vattenkokaren och varmvattenberedaren. Kunder kanske också vill köpa Coldfill-blandaren (40841001) för att ersätta den befintliga köksblandaren för öppna varmvattenberedare. Den blandar kranvatten med kokande vatten för att omedelbart ge dig även varmvatten. Det här betyder att du slipper vänta på att vattnet ska bli varmt och slösar mindre med vattnet.

Produktegenskaper

GROHE Red Mono integrerad vattenkokare – kokande vatten direkt när du behöver det

GROHE Red Mono levererar endast kokande vatten. Den installeras bredvid din vanliga köksblandare och hjälper dig spara dyrbar tid när du utför dina kökssysslor. I kombination med GROHE Blue-systemet kan du få vatten levererat på ett ögonblick vid valfri temperatur, från kokhett till kallt, beroende på vad du behöver just nu. Uppgradera ditt kök och njut av maximal bekvämlighet med det här moderna systemet.

GROHE Red M-Size varmvattenberedare – kokande vatten på ett ögonblick för ett smidigare och bekvämare kök

Den kompakta GROHE Red varmvattenberedaren i storlek M är perfekt för mindre kök och passar under alla köksskåp. Den levererar upp till 3 liter kokande vatten (100°C) på ett ögonblick, vilket sparar värdefull till när du lagar te, blancherar grönsaker, steriliserar nappflaskan eller städar!

GROHE Red-titanberedare – kvalitet och hållbarhet

Alla varmvattenberedare i vår GROHE Red®-kollektion är tillverkade av titan. Det här premiummaterialet är mycket motståndskraftigt mot rost och kalkansamlingar. Dessutom är det känt för att vara biokompatibelt. Den efterlämnar ingen metallisk bismak i vattnet, vilket gör att vattnet som kommer ur din GROHE Red integrerade vattenkokare alltid bibehåller sin ursprungliga smak.

Spara energi och pengar med det lätthanterliga semesterläget!

Med förbättrad insulation och en ny design som minskar värmesvinn har GROHE Red varmvattenberedaren en energimätning i A-klass. När du är på semester eller borta från hemmet kan du använda en knapp på framsidan av beredaren för att aktivera semesterläget, som minskar den högsta vattentemperaturen till 60°C för att spara energi och pengar.

Filtrerar bort kalk och tungmetaller för att förlänga livstiden för din varmvattenberedare eller kran

GROHE Blues filter renar ditt kranvatten genom filtreringsprocessen i fem steg, vilket betyder att oönskade partiklar från tungmetaller eller klor som påverkar smaken försvinner. Den filtrerat även bort kalkrester, vilket betyder att din varmvattenberedare eller kran kommer leva längre. Att byta filter går snabbt och enkelt, så att du alltid kan njuta av friskt vatten fritt från kalk och bipartiklar.

Säkerhetsfunktionen ChildLock ger dig tredubblat skydd för unga familjer

Med GROHE ChildLocks LED-funktion kan du slappna av i köket. För att aktivera trycker du på låssymbolen på LED-displayen och håller in i en sekund. LED-ljuset kommer blinka rött. När säkerhetsfunktionen är aktiverad lyser LED-ljuset konstant rött. Tryck och håll in den nedre GROHE Red-ikonen för att få kokande vatten. Ta bort fingret för att omedelbart stänga av vattnet. Säkerhetsfunktionen aktiveras automatiskt igen när GROHE Red inte använts på fem sekunder. Systemet aktiverar också grytfyllningsfunktionen - tryck på låssymbolen en andra gång och LED-ljuset kommer blinka gult. Tryck på den nedre GROHE Red-ikonen för 3l kokande vatten.

Hög pip för enkel påfyllning av stora kastruller

Enkel rengöring av stora kastruller: med den här höga pipen klarar din GROHE-blandare alla utmaningar i köket. GROHE:s produkter är perfekt anpassade efter dina behov och alla krav i hemmet – för din totala komfort.

Inställbart svängområde: 0°, 150°, 360°

Flexibla funktioner för vardaglig användning: justera pipens svängområde till 0°, 150° eller 360° efter behov. Den här funktionen ger fullständig kontroll över användningen hela tiden, så att du enkelt kan växla mellan två diskhoar eller låsa pipen i ett visst läge.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

Tekniska data & Skötselråd