Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Essence Duschblandare ettgrepp

19286DC1 - Essence Duschblandare ettgrepp
  • SuperSteel
Produktnummer 19286DC1
EAN 4005176371158
2,835.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

Den väggmonterade GROHE Essence-ettgreppsblandaren för duschen med utseende i matt rostfritt stål – elegant design och utmärkt prestanda!

Det har aldrig varit enklare att skapa ett coolt och modernt nytt badrum eller badrum i svit. Ta bara den här GROHE Essence-ettgreppsblandaren för duschen i GROHE SuperSteel och matcha den med andra produkter i sortimentet. För att installera måste du skaffa det inbyggda GROHE-huset (35501000) och skapa ett set med en suverän blandning av form och funktion som är en ren fröjd att använda. Styrningen av vattnet är exakt och smidig tack vare det inbyggda husets GROHE SilkMove-keramikinsats, medan den reptåliga GROHE SuperSteel-ytbehandlingen varar under hela produktens livslängd. Den här eleganta blandaren har en lysande blandning av form och funktion som gör att den kompletterar alla övriga produkter i GROHE SuperSteel-sortimentet, till exempel GROHE Essence-ettgreppsblandaren för tvättställ, vilket bidrar till att skapa ett sömlöst utseende i badrummet.

Produktegenskaper

SuperSteel – extra tålig: modern design i rostfritt stål

Premiumutseende i rostfritt stål: den matta elegansen och enastående reptåligheten hos den här blandaren är något alldeles extra. SuperSteel-beläggningen är resultatet av 75 års erfarenhet och noggrannhet. Den släta ytan av rostfritt stål gör den här blandaren extra hygienisk.

GROHE SilkMove®-insatsteknik för mjuk användning

Den här premiumblandaren är försedd med teknik som gör att du hela tiden kan styra vattenmängd och temperatur. Detta ger smidig manövrering av greppet även efter flera års användning.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd

Reservdelar

Pos.-nr. Produktbeskrivning Order-nr.
* Optional accessories
1 spak 46915DC0
2 täckbricka 46904DC0
3 Förlängare 46343000*
4 Förlängare 46191000*
5 Temperaturbegränsare 46308000*
Broschyr