Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Vitalio Start System 160 Duschsystem med termostat för väggmontage

27959000 - Vitalio Start System 160 Duschsystem med termostat för väggmontage
  • Krom
Produktnummer 27959000
EAN 4005176927683
RSK Nummer 8377276
8,401.25 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

Ett lyxigt designat termostatiskt duschsystem till fantastiskt pris – med tysk ingenjörskonst och tillverkat av GROHE!

GROHE Vitalio Start 160 duschsystemet med termostat tillför snyggt designad stil och prestanda i premiumklass till alla badrum. Den är även fullpackad med toppmodern teknik från GROHE. Ställ in önskad temperatur med GROHE TurboStat-värmeelementet, så förblir vattnet precis som du vill ha det även när flödet varierar. GROHE SafeStop- och GROHE CoolTouch-teknikerna skyddar din ömtåliga hud från att skållas – så att du vågar ge barnen självständighet i badrummet. GROHE DreamSpray ser till att vattenflödet är jämnt från alla munstycken – perfekt för huvudduschens lugnande Rain Spray och handduschens två strålmönster: mjuka Rain Spray och kraftfulla Jet Spray. Vitalio Start 100-handduschen är också försedd med en ShockProof-silikonring som förhindrar att duschen skadas om den faller i marken. Med AquaDimmer kan du enkelt styra vattenmängden samtidigt som du styr vattenflödet mellan hand- och huvudduschen. Den inbyggda GROHE EcoButton ger ett praktiskt vattenbesparande alternativ. Tack vare den slitstarka kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen och våra SpeedClean-antikalkmunstycken blir systemet mycket enkelt att rengöra. Förvandla duschen till en perfekt avkopplande upplevelse med det här GROHE Vitalio Joy 160-systemet!

Produktegenskaper

Konstant vattentemperatur tack vare den pålitliga GROHE TurboStat®-tekniken

Vår exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning.

GROHE CoolTouch® – aldrig för varm att vidröra

Tack vare GROHE CoolTouch®-tekniken överstiger aldrig temperaturen i kranhuset själva duschtemperaturen. Termostaten är konstruerad med en integrerad kylkanal som separerar varmvattnet från termostatens yta. Därmed blir den alltid säker att hantera. Den här funktionen är särskilt viktig för att skydda barn från att bränna sig på heta ytor, så att hela familjen tryggt kan njuta av badrummet.

SafeStop-knapp för skållningsskydd

Den här säkerhetsfunktionen är inställd på 38 °C, vilket förhindrar att användare – särskilt barn – vrider upp temperaturen för högt. Du kan enkelt justera SafeStop-inställningen till temperaturer över 38 °C för att passa dina behov och önskemål.

GROHE EcoJoy® med vattenbesparande funktioner för minskad förbrukning

GROHE EcoJoy® minskar vattenförbrukningen med upp till 50 % utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Rain Spray – som sommarregn mot din hud

Njut av den avslappnande Rain Spray-känslan mot din hud. Det här mjuka och delikata strålmönstret som påminner om ett varmt sommarregn kommer att lugna din kropp och själ och skölja bort spänningar och stress.

Jet Spray – uppfriskande massage och effektiv rengöring

Den perfekta kombinationen: när du behöver ny energi ger vår dynamiska Jet Spray huden en behaglig och uppfriskande känsla. Efter duschen rengör du enkelt duschhörnan eller badkaret med den kraftfulla vattenstrålen.

ShockProof-silikonring skyddar duschhuvudet

GROHE:s duschhuvuden kombinerar intelligent teknik på insidan och smarta, praktiska funktioner på utsidan. Som GROHE ShockProof, som består av en silikonring placerad runt duschhuvudet för att skydda det från skada om du skulle tappa det.

Duscharm med 180° svängområde

Njut av den speciella komfortzonen hos GROHE:s duschsystem: den här duscharmen är försedd med 180° svängutrymme, så att du kan styra duschhuvudet till mitten av duschhörnan eller badkaret även när rören sitter på sidan. Detta ger dig ökad flexibilitet. Duscharmens längd hjälper dig att skapa en extra stor duschradie.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

AquaDimmer för smidig vattenstyrning

Att växla mellan badkarspipen och hand- eller huvudduschen är enkelt med AquaDimmer, samtidigt som du också kan styra vattenmängden i en enda rörelse. Samma grepp används även för att öppna och stänga vattenflödet.

EcoButton – minska din vattenförbrukning med upp till 50 % med en knapptryckning

Med hjälp av den här knappen kan du välja antingen fullt vattenflöde, till exempel för att fylla badkaret snabbt, eller minska vattenförbrukningen med upp till 50 % – utan att kompromissa med komforten!

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd

Duschsystem

26218000
Krom
Lägg till i anteckningar
8,086.25 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Duschsystem med termostat för väggmontage
26274000
Krom
Lägg till i anteckningar
10,045.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Duschsystem med termostat för väggmontage
27959000
Krom
Lägg till i anteckningar
8,401.25 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Duschsystem med termostat för väggmontage
27960000
Krom
Lägg till i anteckningar
7,517.50 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Duschsystem med termostat för väggmontage
Duschsystem med termostat för väggmontage
Duschsystem med termostat för väggmontage
26226000
Krom
Lägg till i anteckningar
3,686.25 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Duschsystem med omkastning för väggmontage
Flexibelt duschsystem med omkastare för väggmontering