Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Njut av GROHE SPA® Varenda Dag

GROHE SPA® Livsstilskollektion med Accessoarer

GROHE SPA® livsstilsaccessoarer och kroppsvårdsprodukter fullbordar din hemmaspaupplevelse. God design och fina upplevelser handlar om att ge detaljerna uppmärksamhet. Och det är ofta de minsta detaljerna som gör det största skillnaden.

GROHE SPA

Kroppsvård och Hem Doftkollektion

Arbeta med naturen, inte emot den. GROHE SPA™serien har ett utbud av kroppsvårdsprodukter som är gjorda av certifierade organiska ingredienser för att tvätta och ge näring till din hud.

Kollektionen som är gjord på organiskt sjögräs som är handskördat från den vilda Atlanten, vårdar din hud och väcker dina sinnen med sin uppfriskande mix av lime, apelsin, grapefrukt, ylang ylang, cederträ och eteriska oljor.

För att komplettera din spaupplevelse, fyll luften med samma uppfriskande ton. Serien innehåller en rumsdoftspray och ett doftljus gjort på organiskt bivax och organiskt soyavax.

GROHE SPA

GROHE SPA® Lifestyle Accessories

Från ditt huvud till dina tår, in- och utvändigt – GROHE SPA™ är en belöning för dina sinnen. Svep in dig i våra mjuka bomullsbadrockar och handdukar; använd våra naturella svampar och kroppsborstar i din dusch eller ditt bad och låt den avslappnande musiken tvätta bort dina bekymmer. Fullständig lycka.

Badrock
Bada i lyx. GROHE SPA®badrocken finns i varma, naturella träfärger och är tillverkad av 100% bomull. Med en tjock massa och vikt på generösa 550 g/kvm finns badrocken tillgänglig i fyra storlekar: small, medium, large och extra large.

Handdukar
Tillverkade av 100% bomull, liksom våra badrockar, vilken gör att små fickor av luft fångas upp i tyget för att öka absorbansen. Trimmade med ett band av cheniljveck - GROHE SPA®handdukar finns i tre storlekar: 30x50 cm, 50x100 cm och 80x150 cm.

Svampar, Badvantar & Badborstar
Förvandla dagliga badritualer till hemmaspabehandlingar. För skonsam kroppsrengöring, välj vår naturliga havssvamp eller vår dubbelsidiga badvante. För att stimulera och tona din hud, använd vår långskaftiga kroppsborste med kaktusborst.