Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Geometrisk Filosofi

Våra kollektioner har blivit indelade i tre enkla geometriska grupper. En fyrkant är det estetiska konceptet för våra Allurekollektioner, en sensuell minimalistisk romb för GROHE Veris och en cirkel för Atrioserien.

GROHE SPA®kollektionerna har blivit skapade från enkla geometriska former, vilket ger arkitekter, designers och konsumenter friheten att skapa en enhetlig, harmonisk och estetisk interiör för deras hemmaspa. Flexibiliteten av de tre utvalda formerna gör det möjligt för våra kollektioner att innefatta alla interiörkoncept från hårdkantad minimalism till en mer organiskt inspirerad, flytande interiör.

Grandera

Squirclen

Den nya Grandera™ kollektionen är baserad på GROHE squirceln - en innovativ geometrisk form som blandar fyrkantiga och cirkulära element till en harmonisk enhet. Slutresultatet är en rad av unika och tidlösa produkter - från det eleganta tvågrepps armaturet till den perfekt formade takduschen som sätter en ny estetisk standard i badrummet

grandera
Allure Brilliant

Fyrkant

Fyrkanten är basgeometrin för mycket av den kosmopolitiska arkitektur man finner i dagens progressiva städer. Denna form genljuder en känsla av soliditet och styrka, vilken på grund av sådana egenskaper ofta är referrerad till som en maskulin form.
I både Allure- och Allure Brilliantkollektionen påbörjar produkterna deras geometriska förvandling från en enkel fyrsidig form.

allure brilliant
GROHE Veris Digital

Romb

Romben, en hybrid form skapad från den sensuella manipulationen av en rektangel. Rombformer tolkar visuellt GROHE “Sensuell Minimalism” filosofin – mänsklig och inviterande interaktion.
GROHE Veris®serien använder den mjuka estetiken av rombformer för att föra harmoni till badrumsmiljön.

Atrio Classic

Cirkel

En cirkel, utan början eller slut, representerar vår mest rena, flytande och kompakta geometriska form. Cirkeln är en symbol för enighet, och dess flexibilitet och mångsidighet gör det möjligt för oss att skapa precisa proportioner och diametrar för att skapa ordning och tidlös estetik.
Atriokollektioner medför en mjukare inställning till modern arkitektur. Med en rund basplatta som grund utvecklar varje kollektion renheten av den cylindriska formen, och för den i nya och spännande riktningar.

atrio classic
">