Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Rainshower Shower system för väggmontering

Njut av Utrymmet

Ditt Personliga Spa

Ditt badrum i GROHE SPA® – ett hybridutrymme där design, komfort och funktion möts.

Där olika zoner har skiftande roller, allteftersom din spa-upplevelse tar dig vidare från ett område till nästa. Badrummet är inte längre bara en plats där man tvättar sig och fixar till håret: Det har blivit en tillflyktsort dit man kan dra sig undan – en privat stund långt bort från den stress vi lever med idag.

Allure tvättställ

Förberedelser

Saker du tidigare brukade göra automatiskt – får en helt ny mening när du börjar njuta mer av din omgivning. Från att tvätta ansiktet och borsta tänderna till att sminka eller raka dig – området kring tvättstället intar en central plats i dina dagliga hygienrutiner. Dubbelt tvättställ sida vid sida – en extra bred, grund modell som kompletteras av ett par tvättställsblandare.
I spa-badrummet finns det alltid plats för två personer.

GROHE SPA

Förnyelse

Stärkande och uppfräschande på morgonen, uppfriskande eller avkopplande på kvällen – en mångsidig duschzon förändrar din dag. Denna lyxdusch med generösa mått och många funktioner anpassar sig till dina behov som förändras under dagens timmar. En eller två huvudduschar, en handdusch, en uppsättning kroppsduschar. Bara din fantasi sätter gränsen för din duschupplevelse.

Atrio Jota & Ypsilon Single-lever bath/shower mixer

Avkoppling

Omfamnas av varmt vatten som bjuder komfort och återhämtning – luta dig tillbaka och låt dig flyta med. Låt ditt bad ge plats för återhämtning. Välj ett djupt, fristående badkar i kombination med en elegant badkarspip eller låt ditt badkar ligga försänkt i en generös infattning med inbyggda armaturer. Vid dagens slut är något av det bästa en avkopplande stund i badkaret.

GROHE SPA

Återhämtning

En plats för stilla begrundande där man kan smutta på lite te eller vatten, läsa en bok eller bara ”vara” – är skillnaden mellan ett vanligt badrum och ett spa-badrum och utgör höjdpunkten i din spa-upplevelse. Luta dig tillbaka i en ottoman eller dunfåtölj och njut av stunden. Efter att du vårdat ditt yttre är det nu dags att ta hand om ditt inre – meditera eller försjunk i dina egna tankar.

Rekommenderade produktserier