Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Ditt personliga GROHE SPA®

Njut av upplevelsen

En gång i tiden var det ett rum för rengöring och grooming. Badrummet är idag en plats att dra sig tillbaka till - din fristad från omvärlden; en plats för att skämma bort sig själv.

Mängden utrymme som tillägnas badrummet har ökat och att definiera olika zoner av det har snabbt blivit normen. Områden för uppladdning, vitalisering, rekreation och avslappning har alla en roll att spela i ditt SPA. Ett nytt badrum är en investering i din hälsa och ditt välmående; låt GROHE SPA®-sortimentet förvandla dina dagliga rutiner till sensationella upplevelser.

GROHE SPA® kollektioner

GROHE SPA® kollektionerna erbjuder en stort utbud av förstklassiga blandare för alla punkter av interaktion i ditt badrum. Från tvättstället till badkar och dusch - varje lockande kollektion erbjuder en rad av produkter som ger dig friheten att skräddarsy ditt badrum efter dina specifika önskemål.

Väggmonterade, däckmonterade och även golvmonterade kranar gör det enkelt för dig att hitta din perfekta match vid tvättstället. Och då en enkel handdusch eller takdusch inte längre är det enda rätta så presenterar vi en rad integrerade skräddarsydda duschlösningar - för en tredimensionell sensorisk behandling.

De fyra GROHE kollektionerna - GROHE Veris, Allure, Atrio och Grandera™ - erbjuder harmoni i badrummet genom det utbredda användandet av fyra enkla geografiska former: den rundande ovalen, fyrkanten, cirkeln och squirceln.

Lozenge som är den visuella representationen av vår Sensuella Minimalism filosofi förmedlar en mjukare version av de precisa linjer i minimalist arkitektur.

Kvadratiska och rektangulära former kompletterar de precisa vinklarna som man ser i moderna interiörer, medan de böljande silhuetterna av cirklar, cylindrar och kurvor tillför en mjuk mänsklig touch till kosmopolitiska badutrymmen.

I squirceln gifter sig vinkelraka och runda element i en klassisk och elegant design som för harmoni och balans till varje utrymme av ditt badrum.
På ett naturligt sätt håller sig varje kollektion enligt våra tre varumärkesvärderingar: mänskligt, enkelt och prestanda - vilket resulterar i en rad av användarcentrerade produkter som kombinerar den senaste teknologin med lockande och intuitiv design.

Förvandla ditt badrum till ett hemmaspa

Att investera i ett nytt badrum är en investering i ditt välmående. Du har förmodligen redan valt din favorit från blandarsortimentet, men hur ska du lyckas förvandla ett badrum till ett hemmaspa?

Dina färg- och materialval sätter tonen på ditt spa - mörka träslag, bleka stenar eller nyanser av vitt hjälper dig att skapa en fridfull grund att bygga ditt utrymme av avkoppling på.

Inkludera ett belysningssystem med ett antal olika ljuskällor. Tydligt och smickrande vid handfatet, mjukt och sensuellt för nattliga bad.

Golvvärme och uppvärmd handduksstång säkerställer bekvämligheten när du kliver ur duschen eller badet - oavsett väder.

Välj ett tvättställ med dubbla handfat eller ett extra brett tvättställ så att det inte blir trångt framför badrumsspegeln på morgonen.

Ett fristående badkar mitt i rummet ger fokus på badritualerna. Av bekvämlighetsskäl, använd ett litet sidobord till förvaring av rengöringsprodukter.

Tillägna så mycket yta du kan till din dusch. Integrera en sittplats så att du kan ta en paus under duchen eller sitta ner och skölja av ditt kroppsskrubb i lugn och ro.

Skapa en avkopplingszon som innehåller en divan eller en bänk - en plats för att spendera några minuters avkoppling efter din hemmaspaupplevelse.