Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Red®

GROHE Red®

Kokande vatten på ett ögonblick, plus en vanlig köksarmatur

Upplev bekvämligheten med kokande vatten direkt ur kranen med GROHE Red-varmvattensystem. Det sparar tid vid tillagning av mat och dryck, skållning av grönsaker, sterilisering av köksbestick och nappflaskor eller rengöring av flottiga stekpannor. Få precis så mycket du behöver utan vatten- eller energislöseri. Gör dig av med vattenkokaren och få mer plats på diskbänken. GROHE Red-varmvattenberedarna med kapacitet på 4 eller 8 liter är av titan – ett biokompatibelt, smakfritt material som är mycket motståndskraftigt mot korrosion och kalkbildning. Alla GROHE Red-blandare har barnsäkra ChildLock-handtag. GROHE CoolTouch ser till att inga delar kan orsaka brännskador. Uppgradera ditt kök och upplev enkelheten med detta innovativa vattenkokarsystem. Med vår tydliga installationsanvisning sätter du upp den på nolltid.

Hitta ditt Showroom
Kitchen Brochure
Broschyr
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.

Galleri

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Produktserie

GROHE Red®

Vattnet Kokar!

Tappa upp kokande hett vatten utöver blandat vatten

När du vill ha mer från din kökskran än hett och kallt vatten Välj ett GROHE Red®system. GROHE Red® sträcker sig bortanför vanliga vattenkranar för att introducera nya egenskaper, funktionalitet och bekvämlighet till ditt kök.
Kollektionen innehåller två storlekar av vattenkranar: Duo och Mono samt två storlekar av vattenkokare: 4 liter och 8 liter.

Den större Duomodellen ersätter en standardkökskran – vilket gör det möjligt att tappa upp kokande hett vatten utöver vanligt blandat vatten.

GROHE barnlås

GROHE barnlås

Barnlås utesluter inte helt risken för skållning från 100 °C vatten, men det gör det praktiskt taget omöjligt: för att kokande vatten ska komma måste du först dra och sen vrida det vänstra handtaget.
Barnvänligheten av armaturet has blivit oberoende testat och certifierat.

Hur man använder Barnlås
1.Dra
2.Vrid

GROHE Red® lönar sig. För dig och miljön.

GROHE Red® bevisar att bekvämlighet och miljömedvetenhet inte nödvändigtvis behöver utesluta varandra. I kontrast till en vattenkokare eller att koka vatten på spisen ger vår innovation dig endast så mycket upphettat vatten som du faktiskt behöver. Det här sparar vatten, energi och även kostnader. I basläget kostar GROHE Red™vattenkokare kostar endast 10 cents* per dag för att hålla vattnet vid 100 °C när det en gång blivit upphettat.

GROHE Red® Filter with filter head

GROHE Filtersystem

Utrustad med ett integrerat 4-stegs högpresterande filtrationssystem: Det existerar ingen annan hetvattenskran på dagens marknad som inkorporerar denna innovativa filtreringsprocess! GROHE Red®kranen filtrerar bort hårdmetaller som bly och koppar, tar bort substanser som försämrar lukten och smaken av till exempel klorin och andra organiska sammansättningar - så det du har kvar är fräscht filtrerat vatten för en välsmakande kopp te eller kaffe.

Kapacitet: 600, 1500 & 3000 liter
Utrustad med ett integrerat 4-stegs högpresterande filtreringssystem.

">
GROHE Cool Touch

GROHE CoolTouch®
GROHE CoolTouch® teknologi isolerar vattenkranen så bra att du kan röra den utan någon som helst risk. Även de små fingrarna som så ofta rör saker de inte borde röra. Våra ingenjörer har funnit en lösning till barndomsnyfikenhet och vuxen tankspriddhet.

Cool Touch

med GROHE CoolTouch®

Cool Touch

utan GROHE CoolTouch®"