Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Water Filter Kitchen Taps

GROHE BLUE®

Kökskranar med vattenfilter

Nu behöver du inte längre bära hem tunga flaskor med dricksvatten

Vatten är det mest fascinerande ämnet på vår jord. Och våra vattenpreferenser kan vara lika skiftande som vår smak för design. Med GROHE Blue® kan vi tillfredsställa just din smak. Vill du ha ditt vatten utan kolsyra, lätt kolsyrat eller helt kolsyrat? Filtrerat direkt ur kranen i ditt eget kök? Din önskan är vår lag.

  • För att få filtrerat, kylt och kolsyrat vatten väljer du GROHE Blue® Chilled & Sparkling.
  • Filtersystemet GROHE Blue® Pure är perfekt för den som föredrar okylt vatten utan kolsyra.

Filtrerat, kylt och kolsyrat

GROHE Blue® kombinerar perfekt design med innovativ teknik. En kombination av filter, kylare och kolsyreenhet med hög kapacitet ger dig en ren smakupplevelse – lika enkelt som om du bara använde en vanlig kökskran.

Temperaturen och trycket i vattenflödet regleras som vanligt med kranens spak, samtidigt som det vänstra vredet med inbyggd LED-visning styr kolsyreinnehållet i det filtrerade och kylda vattnet.

Men du kanske även vill att din kran ska uttrycka din smak för design? Med tekniken GROHE Blue® kan du välja mellan fyra vackra blandarutföranden. Välj mellan den klassiska GROHE Blue® med C- eller U-formad pip, GROHE Blue® K7 eller GROHE Blue® Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue

Om du inte vill göra dig av med din nuvarande beprövade köksblandare men ändå dra nytta av GROHE Blue® har vi en annan lösning för dig, nämligen ”Mono”-versionen av GROHE Blue®.

Pelarkranen i Mono kan enkelt installeras på din diskbänk i harmoni med din nuvarande köksarmatur.

Det bästa med denna kran? Den är utformad för att göra det superenkelt att fylla en behållare, t.ex. karaffen GROHE Blue® – för en uppfriskande och individuell smakupplevelse.

Mindre miljöpåverkan

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® kombinerar bekvämlighet och en hälsosam livsstil på ett miljömedvetet sätt. I jämförelse med de utsläpp och den energi som förbrukas genom att fylla och transportera mineralvatten på flaska har filtrering av kranvatten en försumbar miljöpåverkan.

GROHE Blue® sparar både resurser och pengar, eftersom det går åt sju liter vatten för varje liter vatten på flaska i butiken. Man sparar även energi, eftersom man inte längre behöver transportera hem tunga flaskor, och den tid och de resurser som behövs för återvinningen av flaskorna.