Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Kitchen Sinks

PERFECT MATCH

GJORDA FÖR ATT PASSA TILL FORM OCH FUNKTION -
NYA DISKHOAR FRÅN GROHE

GROHE Diskhoar

Fylla kastruller, förbereda grönsaker, diska efter en stor måltid. Du kommer att tillbringa väldigt mycket tid vid din diskho varje dag, så varför inte välja en diskho som överträffar dina behov när det gäller kvalitet, design och funktioner?

GROHEs diskhoar har utformats för att passa alla typer av kök, med en rad innovativa, moderna och perfekta utformningar som passar ditt utrymme. Du hittar kompakta modeller med integrerade avlopp, stora dubbel-diskhoar när du behöver breda ut dig, och stilrena inbyggda hoar som passar perfekt till din bänkskiva. Med funktioner som GROHES QuickFix-system och vändbara konstruktioner som standard kan din nya GROHE-diskho utan problem installeras på några minuter. Plus ljudreducerande GROHE Whisper-isolering för den automatiska avfallshanteringen som gör att du aldrig behöver sticka ned handen i smutsigt vatten igen. Med en diskho från GROHE kommer du att märka skillnaden, och det blir mycket lättare att använda diskhon.

Upptäck GROHE Diskhoar

Det ledande varumärket inom kökssystem – GROHE har allt

Som det främsta köksvarumärket täcker GROHE allt – våra kökskranar, vattensystem, ho, tillbehör och avfallssystem gör det lätt att skapa ett innovativt, bekvämt och praktisk kök.

Kvalitet du kan se och känna

Vår kvalitet är oöverträffad. Patenterad ytteknik gör rengöringen lätt, och högkvalitativt rostfritt stål garanterar hållbarhet och styrka.

GROHE diskho – Allt i en lösning

Gör ditt diskhoköp ännu enklare med våra buntar – fyra diskhoar och kranmodeller säljs tillsammans, vilket garanterar en lätt och ledig stil och perfekt matchad prestanda.

Komplett portfölj över alla prissegment

Ett alternativ för varje kök – vårt diskhosortiment täcker alla stilar, storlekar och prisklasser, så att du kan vara säker på att du hittar den perfekta modellen.

">

DISKBÄNKSTILLBEHÖR

Förvandla ditt diskhoutrymme till en multifunktionell förberedningszon med vårt tillbehörssortiment. Från Iroko eller glasskärbrädor till durkslag och praktisk hodränering – vi har allt du behöver för att förbättra din diskho för en ännu mer bekväm köksupplevelse.

Diskbänkstillbehör

KOMPLETT PRODUKTÖVERSIKT

Hitta din perfekta diskho hos GROHE. GROHE K-seriens diskhoar har storleks- och stilalternativ för varje typ av kök. Välj mellan 1, 1,5 eller 2 hoar. Välj en inbyggd eller undermonterad diskho. Komplettera ditt diskhoutrymme med våra användbara tillbehör. GROHE-diskhoar erbjuder en uppsjö av hållbara designalternativ.

Upptäck alla produkter

PRODUKTFUNKTIONER

Vi är övertygade om att du kommer att älska de speciella funktioner som erbjuds, från den ljudreducerande GROHE Whisper-isoleringen till den automatiska avfallshanteringen som gör att du aldrig behöver sticka ned handen i smutsigt vatten igen. Med en diskho från GROHE kommer du att märka skillnaden, och det blir mycket lättare att använda diskhon.

Upptäck alla funktioner