Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE Sense Smart vattendetektor

22505LN0 - GROHE Sense Smart vattendetektor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vattendetektor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vattendetektor
  • vit
Produktnummer 22505LN0
EAN 4005176411779
RSK Nummer 5216549
611,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Sense – enkelt vattenskydd för alla platser

Välkommen till GROHE Sense, den innovativa vattensensorn designad för att skydda ditt hem från vattenskador. Den här eleganta batteridrivna enheten passar perfekt för flitigt använda utrymmen som badrum och kök, upptäcker omedelbart första tecknen på översvämning och kan till och med mäta temperatur och luftfuktighet. Så snart den upptäcker oönskat vatten blinkar en röd lampa på den glansiga akrylplattan och en ljudsignal hörs så att du kan agera direkt. Och eftersom den är ansluten via trådlöst LAN, skickar GROHE Sense en varning till din smartphone genom push-meddelanden via appar eller e-post. Den kan även meddela andra familjemedlemmar, vänner eller grannar som kan agera i en nödsituation när du inte är hemma. GROHE Sense är enkelt att installera. Placera bara den kompakta enheten på golvet där det finns risk för översvämning, hämta GROHE ONDUS-appen, registrera dig och följ de enkla stegvisa instruktionerna, så är du skyddad på mindre än tio minuter. Den inbyggda sensorn skickar också dagliga uppdateringar om uppmätta temperatur- och luftfuktighetsvärden, vilket bidrar till att förhindra frostskador och spridning av mögel. Dessutom skickas en varning när värdena blir högre eller lägre än dina valda tröskelvärden. Energianvändningen är så effektiv att batteriet håller i upp till fyra år. För att säkerställa att ditt hem är ordentligt övervakat – från det lyxiga familjebadrummet till den flitigt använda tvättstugan – kan du lägga till andra produkter ur GROHE Sense-sortimentet. Den eleganta och användarvänliga GROHE Sense är ett branschledande sätt att skaffa fullständig trygghet när det gäller säkerheten i hemmet!

Produktegenskaper

Känner av översvämningar och meddelar dig via app och e-post

GROHE Sense minskar risken för vattenskador dygnet runt, alla dagar genom att upptäcka oönskat vatten och direkt varna dig med en blinkande röd lampa och ljudsignal. Eftersom den ansluts till trådlöst LAN kan den också skicka meddelanden till din smartphone via GROHE ONDUS-appen och e-post.

Mäter temperatur och minskar risken för frost

En inbyggd sensor som mäter rumstemperaturen och varnar dig direkt genom push-meddelanden via GROHE ONDUS-appen och e-post om den överstiger eller understiger dina valda tröskelvärden – perfekt för att minska risken för frostskador! GROHE Sense skickar även timvisa temperaturdata en gång om dagen för att ge dig fullständig översikt.

Mäter luftfuktighet och minskar risken för kondens och mögel

En inbyggd sensor mäter luftfuktigheten och varnar dig genom GROHE ONDUS-appens push-meddelanden och e-post om den ligger över eller under dina valda tröskelvärden i mer än 3 timmar – perfekt för att minska risken för kondens och mögel. GROHE Sense skickar timvisa fuktdata en gång om dagen för att ge dig fullständig översikt.

Sensor för låg strömstyrka ger dig skydd i fyra år

Njut av vattentrygghet i upp till fyra år tack vare GROHEs sensorteknik med låg strömstyrka. När batterierna börjar ta slut avger GROHE Sense en varning om att byta de tre AAA-batterierna, som snabbt och enkelt monteras i enheten.

Smart sensor som skyddar mot sprutande vatten

GROHE Sense är skyddad mot sprutande vatten, vilket innebär att den uppfyller IPX3-industristandarden för skydd mot vatten.

Mobilapp för hantering av anslutna GROHE-produkter

En användarvänlig app som ger dig fullständig kontroll över alla anslutna GROHE-produkter. Med hjälp av intelligent molnbaserad teknik garanterar GROHE ONDUS-appen för iOS och Android maximal glädje och trygghet av vattnet.

Tekniska data & Skötselråd