Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

K7 Foot Control Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“

30312DC0 - K7 Foot Control Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
  • SuperSteel
  • Krom
Produktnummer 30312DC0
EAN 4005176351280
16 591,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE K7 FootControl köksblandare – prestanda på professionell nivå möter modern design.

Den innovativa GROHE K7 FootControl-köksblandaren gör det enklare än någonsin att fylla stora kastruller och rengöra diskhon och arbetsytan. Med en medelhög pip som går att svänga 140° och ett utdragbart professionellt duschhuvud som kan vridas 360°, har den rejält med räckvidd och rengöringskraft. Du kan till och med växla mellan en fin stråle och en kraftfull stråle med en enda knapptryckning. Nu har den dessutom vår innovativa FootControl-teknik, som gör att du kan starta och stänga av vattnet med en lätt beröring av basenheten – perfekt när du diskar, tvättar händerna eller lyfter tunga grytor. Den är också ett rent nöje att använda, eftersom SilkMove-keramikinsatsen gör att du kan styra vattenflödet och temperaturen enkelt och exakt. Med ett enkelt installationssystem som gör att du kan montera den på nolltid. GROHE K7 FootControl köksblandare – när prestanda på professionell nivå möter en cool och modern stil i köket. Det är dags att du behärskar ditt kök som en yrkeskock!

Produktegenskaper

Tryck med foten och befria dina händer

Du kan aktivera GROHE FootControl-blandare med en enkel tryckning med foten på basenheten, så att du kan ha händerna fria och låta blandaren förbli fläckfri. Den här nya nivån av bekvämlighet gör det enklare än någonsin att fylla tunga kastruller, diska eller tvätta händerna, samtidigt som blandaren förblir glänsande och bakteriefri.

Professionell handdusch med 360° svängområde, med stark eller fin duschstråle

Att fylla grytor och rengöra diskhon eller hela arbetsytan har aldrig varit enklare: den höga svängbara pipen ger ett snabbt och effektivt arbetsflöde i köket och låter dig fylla kastruller av alla storlekar utan bekymmer. Den professionella handduschen kan svängas i 360° för att maximera användningsradien – på så vis kan du snabbt och effektivt rengöra hela arbetsytan medan du lagar mat. Du kan växla mellan en fin eller kraftfull stråle med en enda knapptryckning och sköta dina kökssysslor som ett riktigt proffs.

Hög pip för enkel påfyllning av stora kastruller

Enkel rengöring av stora kastruller: med den här höga pipen klarar din GROHE-blandare alla utmaningar i köket. GROHE:s produkter är perfekt anpassade efter dina behov och alla krav i hemmet – för din totala komfort.

Svängområde 140°: extra mjuk rörelse utan kollisioner

Perfekta funktioner för vardaglig användning: den här pipen går att svänga mjukt inom en radie på 140°, vilket ger dig full kontroll utan att pipen slår i omgivande skåp eller väggar.

SuperSteel – extra tålig: modern design i rostfritt stål

Premiumutseende i rostfritt stål: den matta elegansen och enastående reptåligheten hos den här blandaren är något alldeles extra. SuperSteel-beläggningen är resultatet av 75 års erfarenhet och noggrannhet. Den släta ytan av rostfritt stål gör den här blandaren extra hygienisk.

GROHE SilkMove®-insatsteknik för mjuk användning

Den här premiumblandaren är försedd med teknik som gör att du hela tiden kan styra vattenmängd och temperatur. Detta ger smidig manövrering av greppet även efter flera års användning.

SpeedClean-antikalksystem för snabb och enkel borttagning av kalk

Med vårt SpeedClean-antikalksystem behöver du aldrig bekymra dig för kalkansamlingar på blandaren, munstycket eller det utdragbara duschhuvudet. Alla duschhuvudena är tillverkade med flexibla silikonmunstycken som inte kräver mer än en varsam avtorkning för att avlägsna kalk. Blandarna har liknande silikonmunstycken och är lika enkla att rengöra med en snabb avtorkning. Rengöringen blir klar på ett ögonblick, utan ansträngande skurande.

Enkelt installationssystem med tydliga instruktioner

Du kan montera den här blandaren på ett ögonblick. Det enkla installationssystemet består av några enstaka delar och är mycket enkelt att använda. De medföljande slangarna och tydliga instruktionerna gör att installationen av den nya blandaren går mycket enkelt.

Tekniska data & Skötselråd

Kök

30312000
Krom
Lägg till i anteckningar
14 410,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
30311000
Krom
Lägg till i anteckningar
9 244,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
30311DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
11 163,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
30312DC0
SuperSteel
Lägg till i anteckningar
16 591,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms
Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
GROHE FootControl

GROHE FootControl

Liberate your hands. Tap your feet.

Visa kollektion
Kitchen Brochure
Broschyr
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.