Grohe Phantom Black Tvättställsblandar

DEN NYA TRENDEN
GROHE PHANTOM BLACK

Hitta ett showroom

GROHE PHANTOM BLACK BADRUMSPRODUKTER

Vi introducerar den exklusiva nya färgen GROHE Phantom Black - en enastående nyans som ger ett sofistikerat utseende till alla badrum. Med inspiration från djupa stenstrukturer och med sin eleganta mörkare finish skapar GROHE Phantom Black en suggestiv och förförisk atmosfär som passar perfekt för dem som söker en lyxig och raffinerad badrumsutseende. Den speciella matta ytan och beläggningen gör den till det perfekta valet för ditt badrum. Med GROHE Phantom Black blir ditt badrum något utöver det vanliga och bjuder in dig och dina gäster till ett universum av mörk, sofistikerad elegans och tidlös skönhet.

KOMPLETTA BADRUMSLÖSNINGAR MED GROHE PHANTOM BLACK

Med GROHEs Phantom Black-produkter har du flexibiliteten att designa hela ditt badrum kring denna utsökta färg. Genom att välja matchande GROHE Phantom Black bänkskivor, duschar, badrumstillbehör och armaturer kan du uppnå en sammanhängande och visuellt slående badrumsdesign som utstrålar sofistikerad elegans. Alternativt kan du välja att blanda eller matcha GROHE Phantom Black produkter med andra ytbehandlingar för en unik och personlig badrumsutseende. Inkorporera kontrasterande element som krom eller vit keramik för att skapa ett dynamiskt och visuellt intressant utrymme. Denna mångsidighet gör att du kan släppa loss din kreativitet och designa ett badrum som återspeglar din individuella stil och dina preferenser.

FÖRNYA DITT BADRUM

Förnya ditt badrum med GROHE Phantom Black för en verkligt sofistikerad look. GROHE erbjuder ett sortiment av mattsvarta badrumsinredningar, inklusive handfat, badkar och bidéinredningar. Med matchande Phantom Black duschar och kontrollplattor för att höja stilen på ditt badrum och din dusch. Fullända looken med tillbehör i Phantom Black. Den eleganta och sofistikerade designen i kombination med den mjuka svarta finishen skapar ett uttryck som kompletterar alla badrumsstilar.

Phantom Black bathroom produkter
Phantom black tvättställsblandare
Phantom Black dusch
Phantom Black spolplattor

GROHES PHANTOM BLACK-YTBEHANDLING

Denna nya ytbehandling är exceptionellt hållbar och reptålig. Med vårt åtagande att leverera kvalitetsprodukter är GROHE Phantom Black den perfekta kombinationen av estetik och funktionalitet. Upptäck den bestående skönheten och tillförlitligheten hos GROHE Phantom Black badrumsblandare, noggrant utformade med olika funktioner för att förhöja din badrumsupplevelse.

FÖRDELAR

  • Teknik för lackerad beläggning
  • Mer motståndskraftig mot korrosion, blekning och repor än andra svarta GROHE-varianter
  • Mer motståndskraftig mot fingeravtryck än mattsvart pulverlackering
  • Exceptionell matt och slät yta

MATT SVARTA ARMATURER - SLITSTARKA YTOR OCH IKONISK DESIGN

Oavsett om du föredrar en komplett GROHE Phantom Black badrumslösning eller en blandning av ytbehandlingar, ger GROHE dig friheten och alternativen att skapa ett badrum som är helt ditt eget. Med sitt exceptionella hantverk och sin känsla för detaljer kommer GROHE Phantom Black badrumsinredning garanterat att göra ett exklusivt och sofistikerat intryck i alla badrum. Vi erbjuder också en 5-årsgaranti för extra sinnesro. Utforska och skapa ett badrum som förenar din vision av lyx och stil.

Se fler färger
Phantom black
Phantom black bathroom
Phantom black Faucet
Phantom black Shower
Phantom black thermostat
Phantom black flush plate

UTFORSKA
VÅRA PRODUKTER

HITTA DITT NÄRMASTE SHOWROOM

Kontakta ditt föredragna showroom idag för personlig support som passar dina individuella behov.

Hitta ett showroom

UPPTÄCK RESTEN AV KOLLEKTIONEN

Upptäck det omfattande utbudet av kompletta badrums- och kökslösningar som GROHE erbjuder. Bläddra bland våra kollektioner av kranar, duschar, keramik, tryckknappar och kökskranar för att hitta din personliga lösning som uppfyller alla dina behov.

Badrum

Dusch

Toalett

Kök