Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE SPA® kollektioner

Prisvinnande designs för en livstid av prestanda och njutning – detta fullbordar det perfekta giftermålet av form och funktion. Låt våra noggrant utformade kollektioner av premiuminredning föra ditt badrum till en ny nivå.

Grandera™ Collection

GROHE Grandera™ kollektionen är både en hyllning till en era av storhet samt en bekräftelse av modern känslighet genom att kombinera de högsta standarder av kvalitet och hantverk med en förkärlek för detaljer och komfort. Kollektionen är baserad på GROHE squircle - en innovativ geometrisk form som blandar fyrkantiga och cirkulära element till en harmonisk enhet.

Allurekollektioner

Med ett vågat och precist användande av geometriska former utforskar Allurekollektionerna attraktiviteten i ren, linjär minimalistisk arkitektur för att skapa en slående och fängslande portfölj av vattenkranar, duschar och armaturer.

GROHE Veris kollektioner

Genom att avspegla skönheten och energin i vatten, tar GROHE Veris kollektioner sig an framtiden med sina vågade ikoniska designs. Serien, som är skapad ur GROHEs Sensual Minimalism-filosofi som definierar föreningen av enkelhet och känsla, använder sig av mjuka, estetiska rombformer för att föra med sig harmoni till badrumsmiljön.

Atriokollektioner

Med sina former och ett genomgående användande av cirklar och cylindrar, har Atriokollektionerna en mjukare inställning till modern arkitektur. Med en rund basplatta som grund utvecklar varje kollektion renheten av den cylindriska formen, och för den i nya och spännande riktningar.

Private SPA

De nya produkterna i F-digital deluxe förvandlar ditt badrum till ett exklusivt privat hemmaspa - en upplevelse som rör vid alla sinnen och uppfyller dina önskningar, som förför, fascinerar och inspirerar dig.