Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

3D Duscha
Drücken, Drehen, Duschen
Tryck, Vrid, Duscha

GROHE SmartControl

DIN PERFEKTA DUSCHUPPLEVELSE ÄR HÄR
VID DINA FINGERTOPPAR

Tänk på en dusch. Är det inte bara vattendroppar som faller? Det är knappast kärnfysik. Och ändå måste du uppleva vad GROHE gör med vatten för att tro det. Det förhöjer den enkla duschen till en helt ny duschupplevelse som känns som skapad för just dig.

Intelligensen hos GROHE SmartControl låter dig återuppleva vattenelementet: du kan omringa dig själv med stora, tunga droppar av vatten, som ett sommarregn, eller låta vattnet ta form för att massera och skölja bort dagens stress. Vrid upp volymen helt för ett skyfall av vatten, eller ner för ett fint dis. Eller välj precis rätt värmenivå för varje vattendroppe. Allt vid dina fingertoppar.

DU KOMMER INTE TRO HUR MYCKET INTELLIGENT KONTROLL SOM FINNS GÖMD I DENNA SMARTA KNAPP

Att njuta av en uppfriskande och personlig dusch har aldrig varit enklare. Bara tryck på knappen för att välja ditt föredragna spraymönster och njut. Byt när du vill mellan en uppfriskande GROHE PureRain / Rain O2 spray, den nya TrioMassage-sprayen, eller använd bara Power & Soul-handduschen. Du kanske vill använda två spraymönster på samma gång? Inga problem, tryck bara på båda knapparna.

Att duscha med GROHE SmartControl är ännu smartare ... den innovativa GROHE SmartControl-teknologin erbjuder både spraymönsterval och volymjustering i ett. Vrid GROHE ProGrip-handtaget och ändra volymen hur du vill. Din föredragna inställning sparas inför nästa dusch. Smidiga och intuitiva kontroller, styrda direkt från huvudduschenheten, betyder att hanteringen är enkel för hela familjen. Det kan man kalla smart.

Tryck på knappen för att starta duschen

Vrid för att justera volymen gradvis från Eco till Fullt Flöde.

Tryck igen för att stoppa eller pausa duschen. Den valda volymen finns kvar när du startar igen.

VÅRA HUVUDEN ÄR FULL AV IDÉER – FÖR MER DUSCHNÖJE

När du kliver in i duschen vill vi att du ska njuta av all variation vattnet har att erbjuda. Det är därför våra huvudduschar ger dig möjligheten att välja mellan olika spraymönster. Och tack vare GROHE SmartControl kan du njuta av mer än ett spraymönster på en och samma gång. Testa att kombinera GROHE PureRain-spray med den stimulerande TrioMassagen. Eller byt till handduschen med ett knapptryck. Allt är möjligt, GROHE SmartControl ger dig möjligheten att känna dig helt tillrätta.

DEN PERFEKTA YTAN

GROHE SmartControl kommer i två olika utföranden: klassisk krom eller månvit akryl, för ett diskret elegant uttryck.

3 SÄTT ATT PLANERA DINPERFEKTA DUSCHSTUND

För att du ska kunna skapa just din perfeka dusch erbjuder GROHE tre olika sätt att göra detta - för att ge dig maximal frihet att planera och njuta. Vare sig du funderar på en lätt makeover eller en total omstrukturering av din duschyta, så har GROHE ett utbud av installationslösningar för att passa alla dina behov.

SMARTCONTROL EXPOSED

GROHE SmartControl Exposed, kombinerad med den slående Rainshower 360-huvudduschen och duschstången, kan installeras med minsta krångel för högsta effekt.

Upptäck SmartControl Exposed

SMARTCONTROL COMBI DUSCHSYSTEM

Den “halvdolda” lösningen – ingen synlig duschstång, bara den imponerande Rainshower 360-huvudduschen och GROHE SmartControl.

Upptäck SmartControl Combi

SMARTCONTROL CONCEALED

Minska till max. GROHE SmartControl Concealed är installerad bakom väggen för en ren, minimalistiskt utseende och mer utrymme.

Upptäck SmartControl Concealed