Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

BAU CERAMIC

Mångsidighet för ett modernt liv

Varje professionellt projekt behöver en mångsidig designkollektion som passar alla badrumsinteriörer. Med sina mjuka och runda former är BAU CERAMIC det perfekta valet för badrum på hotel, kontor och bostadshus. Den moderna stilen gör att BAU passar alla typer av projekt och smaker.

BAU CERAMIC är en mångfacetterad spelare som erbjuder toppmodern teknik. Genom att göra alla våra toaletter kantlösa säkerställer vi att användaren kan njuta av de högsta hygienstandarderna. Denna kollektion kommer garanterat lyfta ditt projekt.

Bau Ceramic Kollektion

En ren och modern design kan vara otroligt attraktiv - därför valde vi att ge BAU CERAMIC ett nedtonat utseende. Denna kollektion erbjuder en komplett badrumslösning med ett brett utbud av handfat av olika storlekar och monteringsalternativ.

Varje BAU CERAMIC-toalett är utrustad med mjukstängande och snabbsläppt sits. Tack vare GROHEs kantlösa teknik är alla toaletter i sortimentet enkla och smidiga att rengöra. När du väljer denna kollektion kan du vara säker på att du har allt du behöver för ditt projekt - till ett riktigt bra pris.

Ett badrum som passar alla: de slanka formerna gör BAU CERAMIC till den ideala kollektionen för bostadshus och offentliga byggnader.

Produktserie

GROHE Teknologier

KANTLÖS TEKNOLOGI

BAKTERIER HAR INGENSTANS ATT GÖMMA SIG

MJUKSTÄNGANDE SITS

MJUK OCH TYST

QUICK RELEASE SITS

ENKEL BORTTAGNING FÖR ENKEL RENGÖRING

MED VÅRA PERFEKTA KOMBINATIONER KAN DU VARA SÄKER PÅ ATT ALLTING PASSAR

Ett konsistent designuttryck och ergonomisk användning är nödvändiga för att göra badrummet till en plats för riktig avkoppling. Med våra perfekta kombinationer har vi skapat tre olika koordinerade kollektioner för en komplett badrumslösning.