Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

CUBE CERAMIC

Ett tydligt stiluttryck

Ta ett steg bort från ditt upptagna, moderna liv en stund, och njut av det nödvändiga. Med sina starka, minimalistiska linjer är CUBE CERAMIC-kollektionen ett slående exempel på modern, trendig badrumslyx. Varje produkt i kollektionen har en sofistikerad utstrålning, inspirerade av kubens krispiga, rena linjer. De dynamiska formerna och släta ytorna är designade för att vara enkla och krångelfria, och är ideala för att skapa ett modernt badrum som ger dig en känsla av lugn och tydlighet i din vardag.


Bli inspirerad av den tidslösa kvalitén hos arkitektonisk design. CUBE CERAMIC-tvättställsortimenten har skapats för att passa din personliga stil och rutin, och känns alla igen på sina krispiga profiler och rena kanter, för ett enkelt modernt utseende.

Med keramik från CUBE CERAMIC-sortimentet kan du skapa ett badrum som samlar det bästa hos anspråkslös chic och modern design. Generöst proportionerad, dess distinkta tvättställ förvandlar ditt badrum till en välkomnande stadsoas. Ta en paus från den hektiska världen utanför, och låt formerna inspirera dig.

GROHE Teknologier

PROGUARD

FÖR SLÄT FÖR ATT SMUTS SKA FASTNA

TRIPLE VORTEX SPOLNING

KRAFTEN AV TRE: REN OCH TYST

KANTLÖS TEKNOLOGI

BAKTERIER HAR INGENSTANS ATT GÖMMA SIG

MJUKSTÄNGANDE SITS

MJUK OCH TYST

QUICK RELEASE SITS

ENKEL BORTTAGNING FÖR ENKEL RENGÖRING

MED VÅRA PERFEKTA MATCHNINGAR KAN DU VARA SÄKER PÅ ATT ALLTING PASSAR

Ett konsistent designuttryck och ergonomisk användning är nödvändiga för att göra badrummet till en plats för riktig avkoppling. Med våra perfekta kombinationer har vi skapat tre olika koordinerade kollektioner för en komplett badrumslösning.