Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Perfect Match
Introducerar GROHE Ceramics

GJORD FÖR ATT PASSA TILL FORM OCH FUNKTION

Det är inte lätt att få till en perfekt matchning. Det gäller även för badrummet. Våra keramikprodukter kommer med ett urval rekommenderade kombinationer med våra kranar, duschar och sanitetssystem, så att de kompletterar varandra både stil- och teknikmässigt. Tack vare detta kan ett oöverskådligt antal möjliga kombinationer reduceras till ett enkelt val för dig. Bespara dig själv mödan att pröva dig fram, och gör istället ett enkelt val: för en perfekt matchning.

Vi strävar efter perfektion in i minsta detalj – det är därför vi har skapat perfekta matchningar
Med GROHE CERAMICS behöver du inte gissa längre. Vårt speciella team har studerat varje enskild produkt för att avgöra vilka kranar och tvättställsformer som passar bäst ihop, för att kunna garantera dig en smidig och fullständig estetisk design. Dessutom har vi fysiskt provat våra produkter utifrån tre kriterier för att säkerställa att varje föreslagen kombination ger dig en perfekt matchning.

Oavsett livsstil och smak kan du alltid hitta en perfekt produktkombination med GROHEs tre nya keramiksortiment. Vart och ett har sina egna, speciella egenskaper och det gör det enkelt och roligt att skapa ett badrum med enhetligt utseende.

Cube Ceramic

Ett tydligt stiluttryck

Upptäck Cube Ceramic

Euro Ceramic

Som passar min livsstil

Upptäck Euro Ceramic

Bau Ceramic

Mångsidighet för ett modernt liv

Upptäck Bau Ceramic