Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Flair Touch Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“

30275001 - Flair Touch Elektronisk ettgrepps disklådsblandare 1/2“
  • Krom
Produktnummer 30275001
EAN 4005176343056
9 013,00 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Flair Touch – toppmodern teknik för en ny nivå av hygien och praktiska funktioner i köket

Välkommen till GROHE Flair Touch-revolutionen. Med den här beröringsaktiverade blandaren behöver du bara röra vid blandaren en gång med handleden för att vattnet ska börja flöda, och en gång till för att stänga av det. Blandaren förblir fri från märken och fortsätter vara hygienisk medan du går vidare till nästa syssla. Den innovativa EasyTouch-tekniken innebär att du aldrig mer behöver lämna fingeravtryck på köksblandaren, medan den skinande kromade StarLight-ytbehandlingen gör att blandaren alltid ser ut som ny. Flair Touch-ettgreppsblandaren har också en hög pip med 360° svängområde för ökad flexibilitet, och det utdragbara duschhuvudet gör det ännu enklare att fylla kastruller och rengöra diskhon. SilkMove-insatsen ger smidig styrning av vattenmängden, medan SpeedClean-munstyckena gör att du enkelt kan torka bort eventuellt kalk. Den eleganta silhuetten och skinande ytbehandlingen ger ett klassiskt utseende som passar perfekt i moderna kök. Den här blandaren är toppmonterad för enkel installation och är försedd med vårt Easy Installation-system med tydliga anvisningar.

Produktegenskaper

EasyTouch-teknik: kranen kan hanteras genom beröring

Den här kranen är beröringskänslig: en beröring med baksidan av handen, handleden eller armbågen aktiverar eller inaktiverar vattenflödet så att du kan tvätta bort smuts, färg och andra rester från händerna utan att smutsa ned kranen. Praktisk och hygienisk: håller kranen ren samtidigt som du sparar tid.

Utdragbart duschhuvud för enkel sköljning och tvättning

Större flexibilitet i köket: det utdragbara duschhuvudet ger större användningsradie så att du enkelt kan fylla grytor, skölja grönsaker eller spola disken. Dessutom når du till alla hörn av diskhon.

Hög pip för enkel påfyllning av stora kastruller

Enkel rengöring av stora kastruller: med den här höga pipen klarar din GROHE-blandare alla utmaningar i köket. GROHE:s produkter är perfekt anpassade efter dina behov och alla krav i hemmet – för din totala komfort.

Svängområde på 360°: extra mjuk rörelse i alla riktningar ger enkel hantering

Fullständig flexibilitet: extra mjuk rörelse i alla riktningar för enkel hantering (till exempel när du växlar mellan två diskhoar)

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

GROHE SilkMove®-insatsteknik för mjuk användning

Den här premiumblandaren är försedd med teknik som gör att du hela tiden kan styra vattenmängd och temperatur. Detta ger smidig manövrering av greppet även efter flera års användning.

SpeedClean-antikalksystem för snabb och enkel borttagning av kalk

Med vårt SpeedClean-antikalksystem behöver du aldrig bekymra dig för kalkansamlingar på blandaren, munstycket eller det utdragbara duschhuvudet. Alla duschhuvudena är tillverkade med flexibla silikonmunstycken som inte kräver mer än en varsam avtorkning för att avlägsna kalk. Blandarna har liknande silikonmunstycken och är lika enkla att rengöra med en snabb avtorkning. Rengöringen blir klar på ett ögonblick, utan ansträngande skurande.

Toppmonterad för enkel installation

Snabb och enkel installation: nödvändiga verktyg medföljer för att installera blandaren i diskhon ovanifrån. Allt du behöver göra är att montera och ansluta din nya blandare, så är du redo att sätta igång.

Enkelt installationssystem med tydliga instruktioner

Du kan montera den här blandaren på ett ögonblick. Det enkla installationssystemet består av några enstaka delar och är mycket enkelt att använda. De medföljande slangarna och tydliga instruktionerna gör att installationen av den nya blandaren går mycket enkelt.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation Teknisk produktinformation
Måttritningar

CAD Data

3D DXF-Data

Skötselråd

Skötselråd