Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Eurostyle Tvättställsblandare ettgrepp, DN 15 S-Size

23714003 - Eurostyle Tvättställsblandare ettgrepp, DN 15 S-Size
  • Krom
Produktnummer 23714003
EAN 4005176365058
1 557,50 kr Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

Förvandla varje modernt badrum med den här eleganta, lyxiga och praktiska blandaren

GROHE Eurostyle Solid-tvättställsblandaren har utmärkt design och ger dig prestanda du kan lita på. En ettgreppsblandare med stabilt metallgrepp som är enkel och instinktiv att använda, vilket gör den idealisk för familjebadrum och vanliga tvättställ. Dessutom är den försedd med vattenbesparande EcoJoy-teknik. På insidan innebär de separata inre vattenvägarna att vattnet garanterat är fritt från bly och nickel. Den här monoblockblandaren för badrum passar sömlöst i ett rent, modernt badrum – proppen med indragbar kedja är bara en av detaljerna som håller designen prydlig och slank. Den här tvättställsblandaren ingår i Eurostyle Solid-sortimentet med badrumsblandare. Den passar perfekt med andra produkter i samma kollektion för en komplett badrumslösning. Den här badrumsblandaren är konstruerad för enkel installation med ett enda kranhål, vilket gör den till en av de bästa badrumsblandarna för alla badrumsprojekt.

Produktegenskaper

Diskret design: indragbar kedja

Ingen lyftventil i diskhon? Proppen är fäst i den indragbara kedjan och är nästan osynlig bakom blandaren, vilket ger en smidig kombination av funktionalitet och tilltalande design.

Bekväm pip i standardhöjd

Den här blandarhöjden är standardalternativet för alla vanliga tvättställ. Den är mycket bekväm att använda, oavsett om du borstar tänderna eller tvättar ansiktet.

GROHE Zero – separerade inre vattenvägar för bly- och nickelfritt dricksvatten

Tack vare de separerade inre vattenvägarna är vattnet från kranen alltid fritt från bly och nickel och säkert att dricka. För din hälsas skull är den här tekniken permanent integrerad i pipen. Tekniken uppfyller alla riktlinjer för dricksvattenkvalitet.

GROHE EcoJoy® med vattenbesparande funktioner för minskad förbrukning

GROHE EcoJoy® minskar vattenförbrukningen med upp till 50 % utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

GROHE SilkMove®-insatsteknik för mjuk användning

Den här premiumblandaren är försedd med teknik som gör att du hela tiden kan styra vattenmängd och temperatur. Detta ger smidig manövrering av greppet även efter flera års användning.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

Installera din nya blandare på enkelt sätt

Med vårt enkla GROHE QuickFix®-system – som minskar installationstiden med upp till 40 % – och våra tydliga stegvisa instruktioner går det snabbare och enklare än någonsin att montera en ny blandare.

Tekniska data & Skötselråd

Reservdelar

Pos.-nr. Produktbeskrivning Order-nr.
* Optional accessories
1 spak 46951000
2 hylsa 46492000
3 skruvring 46815000
4 Keramisk Patron 35Mm 46374000
5 mousseur 48159000
6 glidkedja 06815000
7 kontraskruvförband 46671000
8 hylsnyckel 19332000*
9 monteringsnyckel 19017000*