Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Stora duschmunstycken

Det viktigaste vid en badrumsrenovering är ofta att duschutrymmet blir rymligt. Till det önskas även större duschmunstycken.

duschmunstycken

Rainshower Duschsystem till väggmontage

GROHE har stora duschmunstycken i många olika designstilar för alla typer av badrumsutformning. Rainshower® Jumbo är ett stort duschmunstycke i krom med en diameter på 400 mm som med hjälp av en duscharm kan monteras antingen på väggen eller i taket.

Särskilt lämpligt för det minimalistiska duschutrymmet finns ett kvadratiskt duschmunstycke i Rainshower® F-series. Duschmunstycket med en diameter på 50 cm fästes direkt i taket.

Produkter för din dusch

handduschar

Rainshower Solo Handdusch

Stora handduschar

En stor handdusch bör kunna ge olika strålar. Med en storlek på upp till 160 mm i diametern ger huvud- och handduschen i badkaret en flexibel användning.

Duschmunstycksteknik
En viktig förutsättning för en skön duschupplevelse är att vattnet fördelas jämnt över alla hål. Detta kräver ett duschmunstycke, där varje enskilt hål försörjs med vatten oberoende av varandra.
Silikonmunstycken på strålbildaren är en fördel i områden med hårt vatten - stryk bara över dem med handen och kalkavlagringarna försvinner.

Handdusch design

Rekommenderade produktserier