KOMFORTABEL RENGÖRING MED RENT VATTEN

INGEN ELEKTRICITET KRÄVS - GROHE MANUELLT BIDÈSÄTE

Förvandla din badrumsupplevelse till en där hygien, fräschhet och komfort är standard med ett manuellt bidésäte från GROHE! Rengöring med vatten istället för papper är mer naturligt, mer hygieniskt och skonsammare mot din hy, vilket ger dig en trygg och fräsch känsla.

Designad för att passa din befintliga WC, GROHEs manuella bidésäte erbjuder rengöring via två separata duschhuvuden. Sprayen kan justeras efter din egna komfort, och hygienen säkerställs tack vare rengöringsfunktionen.

Det manuella bidésätet från GROHE förvandlar ditt badrum en hygienisk och bekväm rengöringszon, med en varsam rengöring i en avslappnande och skräddarsyd upplevelse som du själv kontrollerar. Slå dig ner och låt det manuella bidésätet från GROHE ge dig en renare och mer komfortabel plats. Det blir inte enklare än så.

KOMFORTABEL, FLÄCKFRI HYGIEN

Vill du veta mer?

Ladda mer vår broschyr för mer information.

DET ÄR SÅ ENKELT: HUR BIDÈSÄTET FUNGERAR

Bakre spray

  • Detaljerad personlig rengöring
  • Justerbar spraystyrka

LADY SHOWER

  • Separat duschyarm för intima feminina områden
  • Justerbar spraystyrka

SOFT CLOSE SEAT

  • Både sits och lock har en tyst mjukstängningsfunktion

INDRAGBARA MUNSTYCKEN

  • De två infällbara duscharmarna är skyddade för extra hygien

RENGÖRINGSFUNKTION FÖR DUSCHARMARNA

  • Duscharmarna kan rengöras före och efter varje användning
  • Duscharmarna är tillverkade i anti-baktriellt material

INTUITIV KONTROLL

Inom räckhåll, styrspaken kan hittas på sidan av bidésätet. Med hjälp av spaken kan du välja sprayfunktion och justera vattentrycket efter dina preferenser. Tryck eller höj spaken halvvägs för att aktivera rengöringsfunktionen på duscharmen. Tryck ner spaken helt för för den bakre sprayfunktionen och höj den hela vägen upp för Lady Shower.

SJÄLVRENGÖRANDE POSITION

SPAKEN NEDÅT: BAKRE DUSCH

SJÄLVRENGÖRANDE POSITION

SPAKEN UPP: LADY SHOWER

INSTALLATION

Det manuella bidésätet kan enkelt installeras med olika kopplingspunkter för vatten.

Anslutning till cisternen vattenförsörjning

Anslutning från vattentillförseln inom cisternen

Anslutning bakom väggen

Anslutning från sprayvattentillförsel

Anslutning från vattentillförseln i handfatet

DESIGNAD MED DIN KOMFORT I ÅTANKE

Det manuella bidésätet från GROHE förvandlar en enkel toalett till en bekväm, hygienisk plats där personlig vård och rengöring kommer i första hand. Bidésätet, som man fäster på en WC, kräver ingen elektricitet då den enbart drivs av vattentryck. Genom sidospaken får du en effektiv men skonsam rengöring, allt för att göra det enkelt för dig. Sätet är tillverkat av slitstark Duroplast, och skapar ett elegant tillägg i ditt badrum. Slå dig ner och låt GROHE manuellt bidésäte ta dig till en renare och mer bekväm plats.

PERFEKT MATCHNING

På GROHE tror vi att ett lyckat badrum har harmonisk design i hjärtat. Det bör vara ett utrymme där varje element fungerar perfekt tillsammans, både i funktion och form. Med GROHE kan du vara säker på att allt är en perfekt passform, från porslin till blandare och även de minsta tillbehören. Våra perfekt samordnade badrumslösningar säkerställer en design som är lika distinkt som du är.

BAU PORSLIN - MÅNGSIDIGHET FÖR ETT MODERNT LIV

Designad för att vara kompatibel med ett brett spektrum av WC´s, det manuella bidésätet från GROHE är en enkel lösning. Det kan enkelt installeras på din befintliga WC och du behöver bara ansluta den till vatten.

Men för en perfekt matchning av for och funktion, rekommenderar GROHE att para ihop den med porlsinet från vår serie GROHE Bau. En attraktiv, samtida serie med allt du behöver för att skapa ett samspelt, modernt badrum med allt från tvättställ till toalett. De fina linjerna kommer att gå i fullständig estetisk harmoni tillsammans med det manuella bidésätet, vilket garanterar maximal komfort, prestanda och visuellt behag.

VILL DU VETA OM BIDÈSÄTET PASSAR DIN NUVARANDE WC?

Produktdetaljer

Bau Ceramic
Manuellt bidésäte
39648SH0
Bau Ceramic
Manuellt bidésäte 2-in-1 set, vägghängd
39651SH0
Bau Ceramic
Manuellt bidésäte 3-in-1 set, vägghängd
39652SH0
Tillbehörsset duschslang och T-bit
14074000